Raakasuklaapäällystetyt mantelit, 70 g

Raakasuklaapäällystetyt mantelit, 70 g
3,90 €
( 55,71 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus:Verkkokaupasta

Täytetäinen gourmet-herkku!

“Herkkujen herkku on löytynyt. En erikoisemmin edes tykkää manteleista, mutta herranjestas mitä ihmeitä raakasuklaa niille tekee. Täydellinen liitto!”

- Marita

Yksityiskohdat

Cocoa Raakasuklaakuorrutetut mantelit gourmet-herkutteluhetkiin. Hienoimmat luomumantelit on kuorrutettu tumman täyteläisellä raakasuklaalla. Manteli sisältää sydänystävällisiä tyydyttymättömiä mm. rasvahappoja, proteiinia, kalsiumia, sinkkiä ja E-vitamiinia , raakasuklaasta löydät paljon rautaa ja magnesiumia. Tyylikkään tummissa pahvipaketeissa olevat suklaatuotteet ovat sopivan kokoisia herkkuja suklaata rakastaville, mutta silti terveystietoisille ihmisille. Myös ihana lahjaidea!

Cocoan suklaa on valmistettu perulaisesta Criollo-lajikkeen luomukaakaosta, jota ei ole paahdettu tai kuumennettu yli 45-asteen. Kaakao on raakakaakaota, joka sisältää erityisen runsaasti magnesiumia, rautaa, fosforia, kaliumia, antioksidantteja ja flavonoideja. Eli kaikki aidon kaakaon hyvät terveysominaisuudet! Cocoa käyttää makeutukseen aromikasta palmusokeria, jonka YK:n maatalousjärjestö FAO on valinnut maailman eettisesti ja ekologisesti kestävimmäksi makeutusaineeksi.

Raakakaakaon nauttimisen on todettu lisäävän hyvänolon tunnetta ja edistävän rentoutumista. Tämän lisäksi ravinteikas ja korkealle arvostettu raakakaakao avittaa myös laihdutusta rasva-aineenvaihduntaa lisäämällä.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. 

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme. 

Lisätiedot

 • EAN: 5908268768128
 • Ainesosat: Ainesosat: raakasuklaa* 65% (kaakaopavut*, palmusokeri*, kaakaovoi* - 60% kaakaota), manteli*. *=luomu. Saattaa sisältää jäämiä muista pähkinöistä.

  Ravintoarvo per 100g:
  Energiaa 596 kcal / 2469 kJ
  Proteiinia 8,4 g
  Hiilihydraatteja 30,1 g (josta sokereita 28,8 g)
  Rasvaa 46,97 g (josta tyydyttynyttä 20,5 g)
  Kuitua 9,4 g
  Natriumia 74,4 mg
  Kaliumia 678 mg (33%*)
  Magnesiumia 164 mg (54%*);
  Rautaa 2,4 mg (17%*)
  E-vitamiinia 65 mg (65%*)
  * viitteellisestä päiväsaannista (GDA)
 • Alkuperämaa: Ei
 • Tuotetyyppi: Manteli, Raakasuklaa, Suklaakuorrutetut herkut