Raakasuklaapäällysteiset goji-marjat, 70 g

Raakasuklaapäällysteiset goji-marjat, 70 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu rawfood vegaaninen
Syö itsesi iloiseksi!

Yksityiskohdat

Cocoa-sarjan mahtavan makuiset, Raakasuklaakuorrutetut gojimarjat ovat suklaarusinoita muistuttavia herkkupalleroita, jotka suorastaan vievät kielenkin mennessään!

Mehevät ja antioksidanttirikkaat supermarjat on dipattu täyteläiseen raakasuklaaseen. Tyylikkään tummissa pahvipaketeissa olevat suklaatuotteet ovat sopivan kokoisia herkkuja suklaata rakastaville, mutta silti terveystietoisille ihmisille. Myös ihana lahjaidea!

Cocoan suklaa on valmistettu perulaisesta Criollo-lajikkeen luomukaakaosta, jota ei ole paahdettu tai kuumennettu yli 45-asteen. Kaakao on raakakaakaota, joka sisältää kaikki aidon kaakaon hyvät terveysominaisuudet! Cocoa käyttää makeutukseen aromikasta palmusokeria, jonka YK:n maatalousjärjestö FAO on valinnut maailman eettisesti ja ekologisesti kestävimmäksi makeutusaineeksi

Gluteeniton, maidoton, laktoositon, vegaaninen, raw/raaka, soijaton, lisäaineeton valinta, joka ei ollenkaan sisällä valkoista sokeria. Haukkaa ja hurmaannu hetkessä!

Tiesitkö, että Kiinassa gojimarjojen popsimisella on tuhansien vuosien historia? Sana “goji” tarkoittaa suomennettuna iloista. Kiinalainen sanonta kuuluukin: “Hän, joka syö goji-marjoja aamulla, pomppii ilosta koko päivän”.

Raakasuklaan ainesosana komeileva raakakaakao on kyllä melkoinen pakkaus!

"Jumalten ruuaksikin" kutsuttu raakakaakao on ravinteikas ruoka-aines, joka saa luovuuden kukkimaan ja hymyn huulille. Raakakaakaon nauttimisen on todettu lisäävän hyvänolon tunnetta ja edistävän rentoutumista. Tämän lisäksi ravinteikas ja korkealle arvostettu raakakaakao avittaa myös laihdutusta rasva-aineenvaihduntaa lisäämällä.


Tiedäthän myös sen, että tämä huikea herkku ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 5908268768012
 • Ainesosat: Ainesosat:
  raakasuklaa* 65% (kaakaopavut*, palmusokeri*, kaakaovoi* - 60% kaakaota), goji-marjat*.
  * = luomulaatua.

  Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinöitä/ manteleita.
 • Alkuperämaa: Puola
 • Tuotetyyppi: Goji, Naposteltavat, Raakasuklaa, Suklaakuorrutetut herkut
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, vegaaninen