Raakasuklaapäällysteiset cashew-pähkinät, 70 g

Raakasuklaapäällysteiset cashew-pähkinät, 70 g
3,65 €
( 52,14 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu rawfood vegaaninen
Päräyttävä pähkinäunelma pelastaa päiväsi.

Yksityiskohdat

Cocoa-sarjan mahtavan makoisat, raakasuklaakuorrutetut cashew-pähkinät ovat herkkullista ja ravinteikasta purtavaa. Miedon makeat cashewit on kuorrutettu tummalla ja täyteläisellä, luomukahvilla maustetulla raakasuklaalla. Runsaasti proteiinia ja hyviä rasvoja sisältävät cashew-pähkinät ovat terveellinen herkkupala, jonka kruunaa reilu kerros ravintorikasta raakasuklaata. Cocoa käyttää makeutukseen aromikasta palmusokeria.

Tyylikkään tummiin pahvipaketteihin pakatut raakasuklaa-cashewpähkinät ovat sopivan kokoisia herkkuja terveystietosille suklaan ystäväille. Myös ihana lahjaidea!

Cocoan raakasuklaa valmistetaan perulaisesta Criollo-lajikkeen luomukaakaosta, jota ei ole paahdettu tai kuumennettu yli 45-asteen. "Jumalten ruuaksikin" kutsuttu raakakaakao on ravinteikas ruoka-aines, joka saa luovuuden kukkimaan ja hymyn huulille. Gluteeniton, maidoton, laktoositon, vegaaninen, raw/raaka, soijaton, lisäaineeton valinta, joka ei ollenkaan sisällä valkoista sokeria. Haukkaa ja hurmaannu hetkessä! 

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 5902768064308
 • Ainesosat: Ainesosat:
  raakasuklaa* 50 % (kaakaopavut*, palmusokeri*, kaakaovoi*, jauhettu kahvi* - 70% kaakaota), cashew-pähkinä* 50 %.
  * = luomulaatua.

  Saattaa sisältää pieniä määriä muita pähkinöitä.
 • Alkuperämaa: Puola
 • Tuotetyyppi: Cashew, Naposteltavat, Raakasuklaa, Suklaakuorrutetut herkut
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, vegaaninen