Raakasuklaapäällysteiset banaanit, 70 g

Raakasuklaapäällysteiset banaanit, 70 g

Normaali hinta: 3,65 €

Special Price 2,92 €

( 41,71 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu rawfood vegaaninen
Banaania poskeen ja hymyä huuleen!

Yksityiskohdat

Mahtavan maukkaat popsipalat ovat nämä Cocoa-sarjan Raakasuklaakuorrutetut banaanit! Kyseessä on luomulaatuinen pussillinen mehevän makeita herkkupaloja.

Banaanien päällä tuhti kerros samettisen täyteläistä raakasuklaata - ja sisälllä siis herkullisen mehukas pala kuivattua banaania. Tyylikkään tummiin pahvipaketteihin pakatut raakasuklaabanaanit ovat sopivan kokoisia herkkuja terveystietosille suklaan ystäväille. Myös ihana lahjaidea!

Cocoan raakasuklaa valmistetaan perulaisesta Criollo-lajikkeen luomukaakaosta, jota ei ole paahdettu tai kuumennettu yli 45-asteen. Kaakao on raakakaakaota, joka sisältää kaikki aidon kaakaon hyvät terveysominaisuudet! Cocoa käyttää makeutukseen aromikasta palmusokeria.

Maidoton, laktoositon, vegaaninen, raw/raaka, soijaton, lisäaineeton valinta, joka ei ollenkaan sisällä valkoista sokeria. Haukkaa ja hurmaannu hetkessä!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 5902768064292
 • Ainesosat: Ainesosat:
  raakasuklaa* 50 % (kaakaopavut*, palmusokeri*, kaakaovoi* - 70% kaakaota), kuivattu banaani* 50 %.
  * = luomulaatua.

  Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä.
 • Alkuperämaa: Puola
 • Tuotetyyppi: Hedelmät, Naposteltavat, Raakasuklaa, Suklaakuorrutetut herkut
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, vegaaninen