Raakasuklaan valmistuspaketti, 420 g

Raakasuklaan valmistuspaketti, 420 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon rawfood superfood vegaaninen
Valmista oma terveellinen ja herkullinen suklaanautintosi!

“Tämä on maailman paras joululahjaidea :) Kukapa ei suklaatista tykkäisi ja varsinkin, kun sen voi tuunata omannäköisekseen. Taidan ostaa miehelle lahjaksi niin saan suklaata jouluna :´D… Nimim. Omalehmäojassa"

- Miia

Yksityiskohdat

Tuotteen parasta ennen -päiväys on 30.9.2018 ja siksi saatkin sen nyt erittin edullisesti!

Valmista oma terveellinen ja herkullinen suklaanautintosi Leaderin raakasuklaan valmistuspaketilla. Valmistuspaketti sisältää kaiken mitä tarvitset unelmiesi suklaanautinnon tekemiseen – ja vieläpä terveellisesti!

Raakasuklaavalmistuspakkauksen aineksia ei ole kuumakäsitelty, joten niiden sisältämät yhdisteet ovat luonnontilaisia. Kuumuudelle herkät yhdisteet ovat tallella ja valmistusaineiden sisältämät entsyymit ovat säilyneet natiiveina eli aktiivisina. Ohjeenmukainen annos raakasuklaata on erinomaista ja maukasta raakaravintoa. Valmista kerralla annos, joka käytetään muutaman päivän aikana. Tuote ei sisällä pitkää säilymistä tehostavia lisäaineita.

Pakkauksen sisältö:

1 pussi raakakaakaovoita
1 pussi jauheita (lucuma-, carob-, raakakaakao-, kookoksen kukintanektarijauhe, himalajanruususuola)
1 pussi gojimarjoja
1 pussi mantelirouhetta
1 purkki neitsytkookosöljyä
1 pullo agavenektaria
n. 60 muottia
esite

Käytön hyödyt:

Kaakaota valmistetaan Theobroma cacao -nimisen puun hedelmistä. Raakakaakao on yksi maailman ravinnetiheimmistä ruoka-aineista. Kaakao sisältää yli 1200 aktiivista ainesosaa ja noin 10 % kaakaon painosta on antioksidantteja. Kaakao sisältää paljon magnesiumia, rautaa, mangaania, kromia, rikkiä, kuparia ja sinkkiä. Lisäksi kaakao on erittäin hyvä kuitujen lähde. .

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430051510410
  • Ainesosat: Ainesosat: Raakakaakaovoi, Raakakaakaojauhe, Carob-jauhe, Lucumajauhe, Himalajan ruususuola, Neitsytkookosöljy, Kookossokeri, Agavenektari
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Raakasuklaa, Valmispakkaukset
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, rawfood, superfood, vegaaninen