Raakasuklaan valmistuspaketti, 390 g

Raakasuklaan valmistuspaketti, 390 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon superfood vegaaninen
Tee ravinteikasta raakasuklaata helposti kotikonstein!

"Ihan mahtava idea tuliaiseksi - tai miksi vaan lahjaksi! Ei voi olla parempaa lahjaa kuin se, että antaa toiselle idean raakasuklaan valmistamisesta. Sillä se touhu vie mielen ja kielen mennessään."

- Linda, Vantaa


"Helppoa ja herkullista tosi nopeasti! Ihana lahjaidea suklaanystävälle. Lapsetkin pitävät näiden valmistamisesta ja maistelusta! ;)"

- Heidi, Turku

Yksityiskohdat

Raakasuklaa on rakkausruokaa, joka saa silmät kiilumaan ja posketkin punaisiksi. Raakasuklaan valmistaminen on sykähdyttävää puuhaa. Ruohonjuuren raakasuklaan tekopaketissa on kaikki tarvittava mukana - aina suklaamuotteja myöten! Lisää vain seikkailumieli.

Ravinteikas raakasuklaa kohottaa elinvoimaa ja saa mielihyvänkin hyrräilemään - ja saattaapa hyvin jopa liehutella lakanoitakin ja estää lempeä lerpahtamasta.

Raakasuklaan sisältämä raakakaakao ”Jumalten ruuaksikin” kutsuttu ravinteikas ruoka-aines saa luovuuden kukkimaan ja mielen skarpimmaksi. Suosittelemmekin näitä suklaita esimerkiksi tietokonetyöläisten naposteltaviksi.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6420617151966,6430043701116,6430056281285
  • Ainesosat: Ainekset: Luomu kylmäpuristettu kaakaovoi, luomu lucuma-jauhe, luomu vaahterasiirappi, luomu kaakaojauhe, luomu maca-jauhe, luomu vanilja-jauhe, Kalaharin suola. Paketti sisältää myös muotit ja ohjeet suklaan valmistukseen.
  • Alkuperämaa: Ei
  • Tuotetyyppi: Raakasuklaa, Valmispakkaukset
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, superfood, vegaaninen