Raakasuklaan valmistuspaketti, 390 g

Raakasuklaan valmistuspaketti, 390 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon superfood vegaaninen
Tee ravinteikasta raakasuklaata helposti kotikonstein!

"Ihan mahtava idea tuliaiseksi - tai miksi vaan lahjaksi! Ei voi olla parempaa lahjaa kuin se, että antaa toiselle idean raakasuklaan valmistamisesta. Sillä se touhu vie mielen ja kielen mennessään."

- Linda, Vantaa


"Helppoa ja herkullista tosi nopeasti! Ihana lahjaidea suklaanystävälle. Lapsetkin pitävät näiden valmistamisesta ja maistelusta! ;)"

- Heidi, Turku

Yksityiskohdat

Raakasuklaa on rakkausruokaa, joka saa silmät kiilumaan ja posketkin punaisiksi. Raakasuklaan valmistaminen on sykähdyttävää puuhaa. Ruohonjuuren raakasuklaan tekopaketissa on kaikki tarvittava mukana - aina suklaamuotteja myöten! Lisää vain seikkailumieli.

Ravinteikas raakasuklaa kohottaa elinvoimaa ja saa mielihyvänkin hyrräilemään - ja saattaapa hyvin jopa liehutella lakanoitakin ja estää lempeä lerpahtamasta.

Raakasuklaan sisältämä raakakaakao ”Jumalten ruuaksikin” kutsuttu ravinteikas ruoka-aines saa luovuuden kukkimaan ja mielen skarpimmaksi. Suosittelemmekin näitä suklaita esimerkiksi tietokonetyöläisten naposteltaviksi.Lisätiedot

  • EAN: 6420617151966,6430043701116,6430056281285
  • Ainesosat: Ainekset: Luomu kylmäpuristettu kaakaovoi, luomu lucuma-jauhe, luomu vaahterasiirappi, luomu kaakaojauhe, luomu maca-jauhe, luomu vanilja-jauhe, Kalaharin suola. Paketti sisältää myös muotit ja ohjeet suklaan valmistukseen.
  • Alkuperämaa: Ei
  • Tuotetyyppi: Raakasuklaa, Valmispakkaukset
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, superfood, vegaaninen