Raakasuklaalevy, mustikka & hampunsiemen, 70 g

Raakasuklaalevy, mustikka & hampunsiemen, 70 g
5,25 €
( 75,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton lisäaineeton luomu rawfood vegaaninen
Raakasuklaa, jossa on mietelause sisällä.

"Oiihh tämä on niin hyvää! Ihanan ohut levy, mahtavan rouskuva rakenne, juuri sopivan makea… Ei vois raakasuklaalta enempää toivoa! Namia!"

- Sofia

Yksityiskohdat

Kuivattua mustikkaa ja hampunsiemeniä sisältää tämä suloisen makuinen suupala, josta voit nauttia hyvällä omallatunnolla. Ihana yhdistelmä huippulaadukasta raakasuklaata levymuodossa - tästä riittää jaettavaksi kaverillekin!

Luomulaatuinen Lovechock-raakasuklaa on toden totta ihmeellisen ihana kokemus!

Sujauta sinäkin suuhusi käsintehtyä raakasuklaata, joka on valmistettu rakkaudella ja ammattiataidolla parhaasta ecuadorilaisesta luomuraakakaakaosta.

Paahtamisen sijaan kaakaopavut kylmäjauhetaan, jolloin kaikki kaakaon arvokkaat ravintoaineet ovat visusti tallella ja kroppasi hyödynnettävissä.

Raakasuklaan sisältämä raakakaakao ”Jumalten ruuaksikin” kutsuttu ravinteikas ruoka-aines saa luovuuden kukkimaan ja mielen skarpimmaksi. Suosittelemmekin näitä suklaita esimerkiksi tietokonetyöläisten naposteltaviksi.

Syö siis itsesi iloiseksi valitsemalla tämä herkullinen suklaa! (Happiness Inside.)

Luomulaatuiset, hehkeän herkulliset Lovechock-raakasuklaat ovat maidottomia, gluteenittomia ja soijattomia - makeutettu aidolla kookoskukkanektarilla.

Pakkaus sisältää mietelauseen!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. 

Tiedäthän myös sen, että kaakaokaan ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. 
Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. 
Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. 
Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme. 

Lisätiedot

 • EAN: 8718421154937
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Raakakaakaomassa *, kaakaovoi *, kookoksenkukkanektari *, hampunsiemenet * (7%), mustikkajauhe * (3%), baobab -jauhe*, Bourbon vanilja

  = luomulaatua

  Kaakaopitoisuus vähintään 84% .
 • Alkuperämaa: Alankomaat
 • Tuotetyyppi: Raakasuklaa, Suklaalevyt ja -patukat
 • Ominaisuudet: gluteeniton, lisäaineeton, luomu, rawfood, vegaaninen