Raakasuklaakuorrutetut mix, 60 g

Raakasuklaakuorrutetut mix, 60 g
2,99 €
( 49,83 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Hurjan herkullinen pähkinä-supermarjamix raakasuklaakuorutuksella!

Yksityiskohdat

Ei tyhjiä kaloreita, vaan ravinteikkaita luomupähkinöitä ja -supermarjoja alhaisessa lämpötilassa käsitellyllä raakasuklaalla kuorrutettuna. Nämä ravintorikkaat herkut sisältävät runsaasti tärkeitä ravintoaineita, kuten ravintokuitua.

Napostele sellaisenaan välipalaksi, tai kun makeanhimo iskee!

"Jumalten ruuaksikin" kutsuttu raakakaakao on ravinteikas ruoka-aines, joka saa luovuuden kukkimaan ja hymyn huulille. Raakakaakaon nauttimisen on todettu lisäävän hyvänolon tunnetta ja edistävän rentoutumista. Tämän lisäksi ravinteikas ja korkealle arvostettu raakakaakao avittaa myös laihdutusta rasva-aineenvaihduntaa lisäämällä.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430056280417
 • Ainesosat: Ainesosat: raakasuklaa 60%* (raaka kaakaomassa*, aurinkokuivatut ruokosokerin kiteet*, raaka kaakaovoi*), cashewpähkinä* (16%), mulperi* (16%), inca-marja* (8%). * Luomulaatuinen.

  Saattaa sisältää pieniä määriä maidon ainesosia ja pähkinää.

  Ravintosisältö/100:
  Energiaa 2170 kJ/515 kcal
  Rasva 31 g
  josta, tyydyttynyttä 16,9 g
  Hiilihydraatit 48 g
  joista, sokereita 31 g
  Ravintokuitu 9,7 g
  Proteiini 9,4 g
  Suola 0,03 g
 • Alkuperämaa: Ruotsi
 • Tuotetyyppi: Suklaakuorrutetut herkut
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, superfood, vegaaninen