Raakasuklaakuorrutettuja mulperimarjoja, 125 g

Raakasuklaakuorrutettuja mulperimarjoja, 125 g
11,85 €
( 94,80 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Mielettömän maistuvaa suklaamulperia!

”Huikean hyvä herkku. Yksi Ruohonjuuren vakkarituotteistani, jota on aina pakko ostaa, kun siellä käyn.”

- Tiia

Yksityiskohdat

Sanoinkuvaamattoman herkullisia raakasuklaakuorrutettuja mulperimarjoja, joissa on kaikki raakasuklaan ja mulpereiden hyvä mukana. Varoitus: näihin voi jäädä koukkuun!

Raakasuklaa on (paitsi terveellinen nautinto) myös rakkausruokaa, joka saa posket punaiseksi ja silmätkin kiilumaan - ja saattaapa liehuttaa lakanoita ja lemmenliekkejäkin... Raakasuklaan sisältämä raakakaakao saa myös luovuuden kukkimaan ja mielen skarpimmaksi. Suosittelemmekin näitä raakasuklaakuorrutettuja namusia esimerkiksi tietokonetyöläisten naposteltaviksi.

Mulperimarjoilla saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että mulperi ei edes raakasuklaalla kuorrutettuna tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 5060135240554,5060135240585,5060135240721
 • Ainesosat: Ainesosat: Mulperimarja* (44%), kaakaomassa*, kookospalmusokeri*, kaakaovoi*, kaakaojauhe*. *=luomulaatua.

  Ravintosisältö / 100 g:
  Energiaa, 542 kcal / 2270 kJ
  Proteiinia, 9,2 g
  Hiilihydraatteja, 61.2 g
  Rasvaa, 22,5 g
  Ravintokuitua, 8.1 g
  Rautaa, 2.1 mg
  Magnesiumia, 138 mg
  Kalsiumia, 64.4 mg
 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Marjat, Mulperi, Raakasuklaa, Suklaakuorrutetut herkut
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, superfood, vegaaninen