Raakasuklaakuorrutettu inkivääri, luomu, 200 g

Raakasuklaakuorrutettu inkivääri, luomu, 200 g
5,95 €
( 29,75 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luomu
Pikanttia ja lämmittävää herkkua kaikille aisteille!

Yksityiskohdat

Foodinin suklaainkiväärit ovat huikea herkku - ja tehty ammattitaidolla, rakkaudella ja käsityönä Suomessa.

Suklaaseen on valittu perulainen luomu criollo -kaakaopapu, joka on jauhettu hellävaraisesti luomu kookoksenkukkasokerin kanssa samettisen pehmeäksi massaksi, jonka jälkeen kristallisoitu inkivääri on päällystetty tällä raakasuklaamassalla. Samettisen pehmeä raakasuklaa ja kirpsakka inkivääri sopivat erinomaisesti yhteen - laadun maistat ihan takuulla!

Tämän tuotteen sisältämä inkivääri on terveyttä tulvillaan! Terveysvaikutuksistaan ja pikantista maustaan kuuluisaksi tullut inkivääri edistää hengitysteiden terveyttä, vahvistaa immuniteettia, auttaa ylläpitämään nivelten liikkuvuutta, vahvistaa sydäntä ja parantaa ruuansulatusta.

Suklaapäällysteiset inkiväärit ovat ravinteikas ja maukas herkku. Kaakaon antioksidantit ja inkiväärin tervesyshyödyt yhdistettynä tekevät hyvää sekä mielelle että keholle.

Suklaan ainesosana komeileva kaakao on kyllä melkoinen pakkaus!

Jumalten ruuaksikin kutsuttu kaakao on ravinteikas ruoka-aines, joka saa luovuuden kukkimaan ja hymyn huulille.  Tämän lisäksi ravinteikas ja korkealle arvostettu kaakao pitää linjat sutjakkaina ja tanssijalan korkealla. 
Foodinin kaakao on aina alkalisoimatonta.

Napostele suklaainkiväärejä sellaisenaan tai muiden herkkujen kera, tai käytä vaikka leivonnaisten koristeluun.

Tämän mainion tuotteen mikrobiologiset arvot on tutkittu elintarvikelaboratoriossa. Tämä kaakaotuote on erittäin hygieenisesti fermentoitu ja kuivattu kontrolloiduissa ja puhtaissa puuastioissa ja sadekaudella on se täysin koneellisesti kuivattu. Kuivalla kaudella ja kesällä kuivaus tapahtuu eristetyissä, harsoilla peitetyissä kasvihuoneissa hyönteiskontaminaatioiden minimoimiseksi.

 

Lisätiedot

  • EAN: 6430055218930
  • Ainesosat: Ainesosat: Tumma raakasuklaa (72%)* (Kaakaopapurouhe*, kookossokeri*, kaakaovoi*), kristallisoitu inkivääri*. *=Luomutuotettu

    ingredienser:
    Mörk råchoklad (72%)* (kakaobönekross*, kokossocker*, kokossmör*), kirstalliserad ingefära*. *=Ekologiskt producerad
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Raakasuklaa
  • Ominaisuudet: luomu