Suklaa, Winter Glow, 48 g

Suklaa, Winter Glow, 48 g
5,95 €
( 123,96 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton luomu vegaaninen
Hyvää, Herkullista ja lämmittävää järkevistä ainesosista!

"Makes you glow! Aivan ihana jouluinen suklaa, joka saa onnen hehkun kasvoillesi! <3"

- Minna

Yksityiskohdat

Talvinen makunautinto kermaisesta kaurasta ja muikeasta kaakaosta järkevämmällä sokerilla!

Tuiskuttaa tupaan, on pimeää ja kylmää..mieli hapuilee herkkujen perään. Ja eikä siinä mitään muuta, kuin että kaikki tietävät nopean sokerin kyllä kohottavan vaikutuksen JA myös sen ikävän romahduttavan vaikutuksen hetken päästä nautinnosta! Tähän yhdistelmään kiilaa oitis hippulat vinkuen tämä ihanan talvinen makunautinto, joka ihastuttavista ainesosistaan mm sisältää koivusokeria, joka saa sokerikäyrät pysymään aisoissa mutta samalla nautinnon lähentelemään taivasta. Muina uljaina ainesosina säväyttävät myös: gluteeniton kaura, kaakaopapu, karpalojauhe, inkivääri, neilikka, kaneli, kookoshiutale, pomeranssinkuori, kardemumma, kaakaovoi ja kookossokeri. 

Riisu supersuklaa kääreestä ja nauti hyvillä mielin!

Goodio-suklailla herkuttelemalla popsit maailmasta parempaa paikkaa!

- Goodio on perustettu siksi, että me voimme omalla esimerkillämme vaikuttaa yritysten tapaan toimia, kuluttajien valintoihin ja tätä kautta vaikuttaa positiviisesti planeetan sekä ihmisten hyvinvointiin. Me Goodiolla emme käytä epäeettisesti tuotettuja kaakaoita, vaan papumme tulevat tällä hetkellä Perusta, Ecuadorista ja Kongon tasavallasta. Maksamme pavuistamme noin 2-4-kertaisen hinnan maailman kaakaon markkinahintaan (ICCO) verrattuna, Goodion perustaja Jukka Peltola kertoo.

- Missionamme on tuoda täysi läpinäkyvyys tuotteisiimme, sillä uskomme, että tätä kautta saamme kasvatettua tietoisuutta ja edistettyä positiivista muutosta. Tällä hetkellä käymme eri tahojen kanssa keskusteluja kuinka voisimme esimerkiksi hyödyntää blockchai-teknologiaa rahan liikkumisen todentamiseen sekä virtuaalitodellisuutta farmien ja tuotantovaiheiden esittelyyn. Lisäksi tulemme julkaisemaan tuotteidemme reseptit sekä kehitämme 1-on-1-mallia, joka käytännössä tarkoittaa sitä, että jokaista suklaalevyä kohti lapsi vaikkapa Sierra Leonessa pääsee kouluun tietyksi ajaksi. Laskimme varovasti, että esimerkiksi miljoonan suklaalevyn myynnillä pystyisimme tukemaan noin 20 000 lapsen vuosittaista opiskelua, Peltola kalkuloi.

Lisätiedot

  • EAN: 6430049210711
  • Ainesosat: Kaakaopapu*, Kookospalmusokeri*, Kaakaovoi*, Kookoshiutale*, Koivusokeri, Kaneli *, Kardemumma*, Pomeranssinkuori,Karpalojauhe*, Inkivääri*, Neilikka.(*Luomu). Ingredienser: Kakaoböna*, Kokospalmsocker*, Kakaosmör*, Kokosflingor*, Björksocker, Kanel *, Kardemumma*, Pomeransskal, Tranbärpulver*, Ingefära*,Nejlika.(*Eko).
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Suklaalevyt ja -patukat, Suklaalevyt- ja patukat
  • Ominaisuudet: gluteeniton, luomu, vegaaninen