Raakasuklaa, 45 g

45 g
Raakasuklaa, 45 g
45 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Sinustako Pana-mies? Nyt nyt se onnistuu!

Yksityiskohdat

Huikean herkullinen, konvehtimainen kokemus on tämä laadustaan kuuluisa Pana-raakasuklaa. Luomulaatuinen unelma, joka sisältää raakakaakaota 60 %.

Mahdottoman maukas Pana-raakasuklaa on rakkausruokaa herkullisimmillaan. Raakasuklaahan on tunnetusti luonnollinen rakkauskemikaalien lähde - tämä naseva nautinto, joka saa sinut onnelliseksi ja lisää rakkauden tunnetta (sekä sanoissa että teoissa).

Pana-sarjan raakasuklaat valittiin Ruohonjuuren parhaaksi raakasuklaaksi vuonna 2016! Pana-sarjan raakasuklaat ovat koostumukseltaan pehmeän konvehtimaisia, ylellisiä nautintoja, joissa ravintoaineetkin ovat visusti kohdillaan. Ne ovat huippulaadukas, elämyksellinen ja fiksu valinta makeanhimon taltuttamiseen.

Raakasuklaassa kaikki flavonoidirikkaan kaakaopavun terveyttä edistävät ainesosat ovat visusti tallella - tämä suklaa saattaakin jopa olla terveellisintä, mitä tänään olet syönyt!? Popsi siis itsesi iloiseksi valitsemalla herkullinen terveyssuklaa!

Raakasuklaan sisältämä raakakaakao ”Jumalten ruuaksikin” kutsuttu ravinteikas ruoka-aines saa luovuuden kukkimaan ja mielen skarpimmaksi. Suosittelemmekin näitä suklaita esimerkiksi tietokonetyöläisten naposteltaviksi.Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 45 g
 • EAN: 9346758000000
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Kiinteä kaakao 60 % min. (kaakaovoi* ja kaakaojauhe*), kookosöljy*, tumma agavenektari*, carob*, kaneli*, Himalajan kristallisuola.
  * = luomulaatuinen

  Ravintosisältö keskimäärin / 100g:
  Energiaa 2370 kJ
  Rasvaa 47,6 g
  Proteiinia 7,3 g
  Hiilihydraatteja 21,8
  Natriumia 50 mg
 • Alkuperämaa: Australia
 • Tuotetyyppi: Raakasuklaa, Suklaalevyt ja -patukat
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, superfood, vegaaninen