Raakasuklaa, salted caramel, 80 g

Raakasuklaa, salted caramel, 80 g
5,99 €
( 74,88 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luomu rawfood vegaaninen
Rakkaudella valmistettu, herkullinen raakasuklaa!

“Suolaisen ja makean herkullinen kombinaatio. Tässä on jälleen hyvä esimerkki, että vastakohdat täydentävät toisiaan. Yin&Yang.”

- Nina

Yksityiskohdat

Tämä raakasuklaa on rakkaudella tehty laadukkaista luomulaatuista raaka-aineista: perulaisesta kaakaovoista (35 %) raakacashewpähkinöistä, kookosnektarista sekä ripauksesta pinkkiä järvisuolaa. Tuloksena herkullisen karamellinen raakasuklaa, joka vie kielen mennessään!

Loving Earth raakasuklaat ovat korkealaatuisia, maailmalla tunnettuja ja testattuja, vähän prosessoituja raakasuklaita, joissa raaka-aineiden puhtauden, aitouden sekä ravinteiden täyteläisyyden voi aistia jokaisella suupalalla. Soveltuvat vegaaneille. Makeutusaineena on käytetty luomulaatuista kookosnektaria.

Raakasuklaan sisältämä raakakaakao ”Jumalten ruuaksikin” kutsuttu ravinteikas ruoka-aines saa luovuuden kukkimaan ja mielen skarpimmaksi. Suosittelemmekin näitä suklaita esimerkiksi tietokonetyöläisten naposteltaviksi.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 9339709004585
  • Ainesosat: Ainesosat: Neitsytkaakaovoi* **, kookossokeri* **, raakacashewpähkinä*, kookos*, vaaleanpunainen järvisuola (<1%). * =Luomu. **= Reilu Kauppa. Sisältää pähkinää.
  • Alkuperämaa: Australia
  • Tuotetyyppi: Raakasuklaa
  • Ominaisuudet: luomu, rawfood, vegaaninen