Raakasuklaa, salted caramel, 80 g

Raakasuklaa, salted caramel, 80 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luomu rawfood vegaaninen
Rakkaudella valmistettu, herkullinen raakasuklaa!

“Suolaisen ja makean herkullinen kombinaatio. Tässä on jälleen hyvä esimerkki, että vastakohdat täydentävät toisiaan. Yin&Yang.”

- Nina

Yksityiskohdat

Tämä raakasuklaa on rakkaudella tehty laadukkaista luomulaatuista raaka-aineista: perulaisesta kaakaovoista (35 %) raakacashewpähkinöistä, kookosnektarista sekä ripauksesta pinkkiä järvisuolaa. Tuloksena herkullisen karamellinen raakasuklaa, joka vie kielen mennessään!

Loving Earth raakasuklaat ovat korkealaatuisia, maailmalla tunnettuja ja testattuja, vähän prosessoituja raakasuklaita, joissa raaka-aineiden puhtauden, aitouden sekä ravinteiden täyteläisyyden voi aistia jokaisella suupalalla. Soveltuvat vegaaneille. Makeutusaineena on käytetty luomulaatuista kookosnektaria.

Raakasuklaan sisältämä raakakaakao ”Jumalten ruuaksikin” kutsuttu ravinteikas ruoka-aines saa luovuuden kukkimaan ja mielen skarpimmaksi. Suosittelemmekin näitä suklaita esimerkiksi tietokonetyöläisten naposteltaviksi.Lisätiedot

  • EAN: 9339709004585
  • Ainesosat: Ainesosat: Neitsytkaakaovoi* **, kookossokeri* **, raakacashewpähkinä*, kookos*, vaaleanpunainen järvisuola (<1%). * =Luomu. **= Reilu Kauppa. Sisältää pähkinää.
  • Alkuperämaa: Australia
  • Tuotetyyppi: Raakasuklaa
  • Ominaisuudet: luomu, rawfood, vegaaninen