Raakasuklaa, pure nacional 80%, 48 g

Raakasuklaa, pure nacional 80%, 48 g
6,45 €
( 134,38 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Silkkisen pehmeä, huippulaatuinen raakasuklaa!

Yksityiskohdat

Tämä korkealaatuinen Pure Nacional -raakasuklaa on syötävä aarre, joka tehdään maailman harvinaisimmasta kaakaolajikkeesta. Antaudu vertaansa vailla olevalle makunautinnolle ja anna jumalaisen Theobroma kaakaopavun maun paljastaa sinulle kasvikunnan upeimmat ulottuvuudet.

Goodion herkullisen silkkisen pehmeä raakasuklaa on suomalaista käsityötä, valmistettu Helsingissä - vankkumattomalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä.

Tämän ravinteikkaan raakasuklaan herkullisen sileä ja silkkisen täyteläinen aromi saadaan jauhamalla kaakaopapuja kolme vuorokautta kivimyllyssä matalassa lämpötilassa yhdessä muiden ainesosien kanssa.

Nautiskele hartaasti nauttien raakasuklaata ihan sellaisenaan, hyvän viinin tai kahvin kera. Voit myös käyttää hyvin sitä kaakaojuomissa, kastikkeissa sekä leivonnassa.

Jumalten ruuaksikin" kutsuttu raakakaakao on ravinteikas ruoka-aines, joka saa luovuuden kukkimaan ja hymyn huulille. Raakakaakaon nauttimisen on todettu lisäävän hyvänolon tunnetta ja edistävän rentoutumista.

Säilytys: 

Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. 

Tiedäthän myös sen, että kaakaokaan ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. 
Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. 
Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. 
Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme. 


Lisätiedot

  • EAN: 6430049200149,817596020677
  • Ainesosat: Ainesosat: kaakaopapu, ruokosokeri*, kaakaovoi *. *= Luomulaatunen.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Raakasuklaa, Suklaalevyt ja -patukat
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, superfood, vegaaninen