Raakasuklaa, Plain, 50 g

Raakasuklaa, Plain, 50 g
4,55 €
( 91,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Ylellinen tummasuklaanautinto

Yksityiskohdat

Conscious Plain käsintehty raakasuklaa. Kaakaopitoisuus vähintään 60%. Suklaa on täyteläinen, kermainen ja ylellinen tumma suklaa. Tätä suklaata haluat syödä joka päivä. Plain-suklaan aromin syvyys on niin täyteläinen, että se on pohjana muille Conscious-suklaalaaduille. Raakasuklaa on ravintoarvoiltaan suklaiden aatelia ja kerrassaan hehkeä herkku, joka saa silmät kiilumaan ja posketkin punoittamaan! Se on sallittu nautinto, joka saa hymynkin huulille.

Consciuos on englantilaisen pientuottajan tuottamaa käsintehtyä raakasuklaata. Conscious suklaan kaikki aineosat ovat raakaruokaa, kypsentämättömiä tai aurinkokuivattuja. Näin kaakaopavun kaikki terveysvaikutukset ovat säilyneet. Suklaan valmistusaineet sekoitetaan kokonaan käsin matalassa lämpötilassa (alle 42 astetta Celsiusta). Tavoitteena on aina korkea eettinen tietoisuus ja mahdollisimman vähäinen ympäristönkuormitus. Consciuos suklaa ei sisällä torjunta-aineita, maitoa, gluteiinia, soijaa tai lisättyä sokeria. Consciuos suklaan makeutusaineena on agavemehu (kaktussiirappi).

Raakasuklaan sisältämä raakakaakao ”Jumalten ruuaksikin” kutsuttu ravinteikas ruoka-aines saa luovuuden kukkimaan ja mielen skarpimmaksi. Suosittelemmekin näitä suklaita esimerkiksi tietokonetyöläisten naposteltaviksi.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 5060153350006
  • Ainesosat: Ainesosat: Kaakaopitoisuus vähintään 60%, kaakaovoi, agavemehu, kaakaojauhe (Alkuperämaa: Ecuador), kookosvoi, villi Johanneksen Leipäpuu (Carob), kaneli, Himalajan suola.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Raakasuklaa, Suklaalevyt ja -patukat
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, superfood, vegaaninen