Raakasuklaa, mulperi-vanilja, 40 g

Raakasuklaa, mulperi-vanilja, 40 g
3,70 €
( 92,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Heittäydy hurmaan joka haukulla!

Yksityiskohdat

Valloittavan vaniljainen raakasuklaa, jossa on mukavien mulperisattumien lisäksi 81 % kaakaota. Lempeän makuinen, viettelevä valinta, joka saa hymyn huulillesi. Maista ja ihastu!

Luomulaatuinen Lovechock-raakasuklaa on toden totta ihmeellisen ihana kokemus! Sujauta sinäkin suuhusi käsintehtyä raakasuklaata, joka on valmistettu rakkaudella ja ammattiataidolla parhaasta ecuadorilaisesta luomuraakakaakaosta.

Paahtamisen sijaan kaakaopavut kylmäjauhetaan, jolloin kaikki kaakaon arvokkaat ravintoaineet ovat visusti tallella ja kroppasi hyödynnettävissä.

Lovechock -raakasuklaa on rakkausruokaa herkullisimmillaan. Raakasuklaahan on tunnetusti luonnollinen "rakkauskemikaalien" lähde - tämä naseva nautinto, joka saa sinut onnelliseksi ja lisää rakkauden tunnetta (sekä sanoissa että teoissa).

Syö siis itsesi iloiseksi valitsemalla herkullinen terveyssuklaa! (Happiness Inside.)

Luomulaatuiset, hehkeän herkulliset Lovechock-raakasuklaat ovat maidottomia, gluteenittomia ja soijattomia - makeutettu aidolla kookoskukkanektarilla.

Pakkaus sisältää mietelauseen!

Raakasuklaan sisältämä raakakaakao ”Jumalten ruuaksikin” kutsuttu ravinteikas ruoka-aines saa luovuuden kukkimaan ja mielen skarpimmaksi. Suosittelemmekin näitä suklaita esimerkiksi tietokonetyöläisten naposteltaviksi.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 8718421150687,8718421150892,8718421153244
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Kaakaomassa *, kaakaovoi *, kuivatut mulperimarjat * (20%), kuivattu kookoskukkanektari *, kuivattu quinoa *, lucuma-jauhe*, vanilja * (1%), cayenne-pippuri, merisuola.
    *= Luomulaatua.

    Suklaaa sisältää vähintään 81% kaakaota.
  • Alkuperämaa: Alankomaat
  • Tuotetyyppi: Raakasuklaa, Suklaalevyt ja -patukat