Raakasuklaa, minttu, 50 g

Raakasuklaa, minttu, 50 g
4,55 €
( 91,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Raikas raakasuklaanautinto

”Todella valloittava raakasuklaa, toden totta hintansa väärti.”

- Mari

Yksityiskohdat

Käsintehtyä raakasuklaata, johon on lisätty piparminttuöljyä. Raakasuklaa on ravintoarvoiltaan suklaiden aatelia ja kerrassaan hehkeä herkku, joka saa silmät kiilumaan ja posketkin punoittamaan! Se on sallittu nautinto, joka saa hymynkin huulille.

Consciuos on englantilaisen pientuottajan tuottamaa käsintehtyä raakasuklaata. Conscious suklaan kaikki aineosat ovat raakaruokaa, kypsentämättömiä tai aurinkokuivattuja. Näin kaakaopavun kaikki terveysvaikutukset ovat säilyneet. Suklaan valmistusaineet sekoitetaan kokonaan käsin matalassa lämpötilassa (alle 42 astetta Celsiusta). Tavoitteena on aina korkea eettinen tietoisuus ja mahdollisimman vähäinen ympäristönkuormitus. Consciuos suklaa ei sisällä torjunta-aineita, maitoa, gluteiinia, soijaa tai lisättyä sokeria. Consciuos suklaan makeutusaineena on agavemehu (kaktussiirappi).

Suklaan makuaineena on käytetty eteeristä piparminttuöljyä. 

Raakasuklaan sisältämä raakakaakao ”Jumalten ruuaksikin” kutsuttu ravinteikas ruoka-aines saa luovuuden kukkimaan ja mielen skarpimmaksi. Suosittelemmekin näitä suklaita esimerkiksi tietokonetyöläisten naposteltaviksi.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 5060153350013
 • Ainesosat: Ainesosat: Kaakaovoi*, agavemehu*, kaakaojauhe*, kookosvoi*, villi carob*, piparminttuöljy*, kaneli*, Himalajan suola. *=luomulaatua. Kaakaopitoisuus vähintään 50%.

  Ravintosisältö keskimäärin / 100g:
  Energiaa 557 kcal
  Rasvaa 43,7 g
  Proteiinia 5,8 g
  Hiilihydraatteja 39,8 g, joista sokeria 17,4 g
  Kuitua 9,2 g
  Suolaa 19 mg
 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Raakasuklaa, Suklaalevyt ja -patukat