Raakasuklaa, Kahvi, 40 g

Raakasuklaa, Kahvi, 40 g

Normaali hinta: 2,95 €

Special Price 2,50 €

( 62,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Piristävä herkku vaikka vertaa!

“Yksi parhaimmista suklaista, mitä olen maistanut. Kahvinystävän unelma.”

-Sami

Yksityiskohdat

Foodinin raakasuklaa on kotoisin Keski-Suomen sydämestä, Jyväskylästä. Huolella ja rakkaudella käsityönä valmistettu, suussa sulava raakasuklaa syntyy kaksi vuorokautta hellästi kivimyllyssä jauhamalla Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä. Makeutensa makunystyröitä hivelevä suklaa saa maailman kestävämmäksi makeuttajaksi tituuleratusta Indonesialaisesta kookossokerista. Foodinin kaakao on aina alkalisoimatonta.

Raakasuklaa on pitkän ajan intohimon tulos, eettinen ja ympäristöystävällinen parempi makunautinto. 

Tämä Foodinin raakasuklaa yhdistää laadukkaan, täyteläisen kahvin ja pehmeän suklaan. Mikä voisikaan olla parempi piristäjä esimerkiksi iltapäivälle, pienen tauon ohessa? 

Raakasuklaan sisältämä raakakaakao ”Jumalten ruuaksikin” kutsuttu ravinteikas ruoka-aines saa luovuuden kukkimaan ja mielen skarpimmaksi. 

Lue blogistamme lisää Foodin-tuotteista >>

Tutustu Ruohonjuuressa myytävien raakasuklaatuotteiden alkuperään  >>


Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. 

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430055218343
  • Ainesosat:

    Kaakaonibs*, kookossokeri*, kaakaovoi*, kahvipapu* 

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Raakakaakao, Raakasuklaa
  • Diet: maitoallergia, rawfood, vegaani, vegaaninen
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, maakunta, superfood, vegaaninen