FOODIN-123456-2.png

Raakasuklaa, intense 90%, 40 g

Normaali hinta 2,99 €
74,75 € / kg

Ihanan tumma ja vähäsokerinen raakasuklaa!

/

Verkkokaupassa

Ei saatavilla

Myymäläsaatavuus

Ominaisuudet & Ruokavalio

Selaa tuotteita ominaisuuksien mukaan.


Tuotteen sertifikaatit

Selaa tuotteita sertifikaattien mukaan.

Ihanan tumma ja vähäsokerinen raakasuklaa!

Tumma ja erittäin vähäsokerinen (9g/100 g)  raakasuklaa, joka sopii myös vähähiilihydraattiseen tai ketokeeniseen ruokavalioon


 


 


 


Foodinin raakasuklaa on valmistettu Keski-Suomen sydämessä, Jyväskylässä huolella, rakkaudella ja käsityönä. Tämä suussa sulava raakasuklaa syntyy kaksi vuorokautta hellästi kivimyllyssä jauhamalla Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä. Makeutensa makunystyröitä hivelevä suklaa saa maailman kestävämmäksi makeuttajaksi tituuleratusta Indonesialaisesta kookossokerista. Foodinin kaakao on aina alkalisoimatonta.


 


Raakasuklaa on pitkän ajan intohimon tulos, eettinen ja ympäristöystävällinen parempi makunautinto. 

Tämä Foodinin raakasuklaa yhdistää laadukkaan, täyteläisen kahvin ja pehmeän suklaan. Mikä voisikaan olla parempi piristäjä esimerkiksi iltapäivälle, pienen tauon ohessa? 


 


 


Raakasuklaan sisältämä raakakaakao ”Jumalten ruuaksikin” kutsuttu ravinteikas ruoka-aines saa luovuuden kukkimaan ja mielen skarpimmaksi. 


 


Lue blogistamme lisää Foodin-tuotteista >>


 


Tutustu Ruohonjuuressa myytävien raakasuklaatuotteiden alkuperään  >>


 


Tämän mainion tuotteen mikrobiologiset arvot on tutkittu elintarvikelaboratoriossa. Tämä kaakaotuote on erittäin hygieenisesti fermentoitu ja kuivattu kontrolloiduissa ja puhtaissa puuastioissa ja sadekaudella on se täysin koneellisesti kuivattu. Kuivalla kaudella ja kesällä kuivaus tapahtuu eristetyissä, harsoilla peitetyissä kasvihuoneissa hyönteiskontaminaatioiden minimoimiseksi.

Kaakaonibs*, kookossokeri*, kaakaovoi*, vanilja*, bacillus coagulans / Cacao nibs*, kokosnöt socker*, kakaosmör*,vanilj*, bacillus coagulans *= luomu/ekologisk

Energia/Energi: 487kcal/2036 kJ Rasva/Fett: 44g -josta tyydyttyneet/varav mättat fett:26g Hiilihydraatit/Kolhydrater:12g -joista sokereita/varav sockerarter:9g Ravintokuitu/ Kostfiber:28g Proteiini/Protein:11g Suola/Saltl:0g

  • Alkuperä Suomi
  • EAN: 6430055214659
  • SKU: FOODIN-123456

"Tämä on mielestäni maailman paras tumma suklaa, ihan oikeasti! Pehmeä, samettinen ja niin aromikas. Syön tätä useamman levyn viikossa - ja ne ovat ehdottomasti yksiä viikon parhaimpia hetkiä, slurps! Antaa onnellisen ja euforisen olon."

- Jasmini