Raakasuklaa, Happy Heart- Fightback 60%, 40g , 40 g

Raakasuklaa, Happy Heart- Fightback 60%, 40g , 40 g

Normaali hinta: 2,95 €

Special Price 2,50 €

( 62,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Kokonaisvaltaisesti hyvää!

Yksityiskohdat

Tässäpä makuelämys, mikä tuo onnen sekä sinulle että sadoille muillekin ihmisille!
Tämä Arcticoalla eli kaakaouutteella rikastettu perhmeän täyteläinen suklaa tekee monella tapaa hyvää. 
Jokaisesta myydystä suklaasta luovutetaan 50snt Fight Back-yhdistykselle, jolla tuetaan Pekka Hyysaloa ja muita aivovammakuntoutujia sekä syöpää sairastavia lapsia. Win-Win-Win!

Foodinin raakasuklaa on kotoisin Keski-Suomen sydämestä, Jyväskylästä. Huolella ja rakkaudella käsityönä valmistettu, suussa sulava raakasuklaa syntyy kaksi vuorokautta hellästi kivimyllyssä jauhamalla Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä. Makeutensa makunystyröitä hivelevä suklaa saa maailman kestävämmäksi makeuttajaksi tituuleratusta Indonesialaisesta kookossokerista. Foodinin kaakao on aina alkalisoimatonta.

Raakasuklaa on pitkän ajan intohimon tulos, eettinen ja ympäristöystävällinen parempi makunautinto. 

Raakasuklaan sisältämä raakakaakao ”Jumalten ruuaksikin” kutsuttu ravinteikas ruoka-aines saa luovuuden kukkimaan ja mielen skarpimmaksi. 

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. 

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430055218572
  • Ainesosat: Kaakaovoi*, Kookossokeri*, Kaakaonibs*, Acticoa -kaakaouute, Mulperi*, Kookosmanna*
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Raakakaakao, Raakasuklaa
  • Diet: elävä ravinto, gluteeniton, maitoallergia, rawfood, vegaani, vegaaninen
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, maakunta, superfood, vegaaninen