Suklaa, Piparkakku - gingerbread, 48 g

Suklaa, Piparkakku - gingerbread, 48 g
5,95 €
( 123,96 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton luomu vegaaninen
Jo joutui armas aika ja makuhermot taivaaseen vei!

“Täydellinen pikkujoulu -naposteltava! Tästä nauttiessa tulee ihana joulufiilis!”

- Reetta

“Ihanan jouluinen suklaa maistuu joka hetkessä.”

- Salla

Yksityiskohdat

Kaikkien rakastama suklaa yhdessä lempeän kermaisen kauran kanssa sulattaa sydämet mennen tullen!

Aijaijai, nyt se on täällä piparit ja suklaa yhdessä! Joulun ajan kaikkien salainen haave! Ja vielä gluteenittomassa muodossa. Ei muuta kuin ääntä kohti ja seitsemänteen taivaaseen!

Riisu supersuklaa kääreestä ja nauti hyvillä mielin!

Goodio-suklailla herkuttelemalla popsit maailmasta parempaa paikkaa!

- Goodio on perustettu siksi, että me voimme omalla esimerkillämme vaikuttaa yritysten tapaan toimia, kuluttajien valintoihin ja tätä kautta vaikuttaa positiviisesti planeetan sekä ihmisten hyvinvointiin. Me Goodiolla emme käytä epäeettisesti tuotettuja kaakaoita, vaan papumme tulevat tällä hetkellä Perusta, Ecuadorista ja Kongon tasavallasta. Maksamme pavuistamme noin 2-4-kertaisen hinnan maailman kaakaon markkinahintaan (ICCO) verrattuna, Goodion perustaja Jukka Peltola kertoo.

- Missionamme on tuoda täysi läpinäkyvyys tuotteisiimme, sillä uskomme, että tätä kautta saamme kasvatettua tietoisuutta ja edistettyä positiivista muutosta. Tällä hetkellä käymme eri tahojen kanssa keskusteluja kuinka voisimme esimerkiksi hyödyntää blockchai-teknologiaa rahan liikkumisen todentamiseen sekä virtuaalitodellisuutta farmien ja tuotantovaiheiden esittelyyn. Lisäksi tulemme julkaisemaan tuotteidemme reseptit sekä kehitämme 1-on-1-mallia, joka käytännössä tarkoittaa sitä, että jokaista suklaalevyä kohti lapsi vaikkapa Sierra Leonessa pääsee kouluun tietyksi ajaksi. Laskimme varovasti, että esimerkiksi miljoonan suklaalevyn myynnillä pystyisimme tukemaan noin 20 000 lapsen vuosittaista opiskelua, Peltola kalkuloi.

Lisätiedot

  • EAN: 1759602108,6430049210728,817596021087
  • Ainesosat: Kaakaopapu*, Kookospalmusokeri*, Kaakaovoi*, Kookoshiutale*, Piparkakku*(Kookospalmusokeri*, Maissijauho*, Kaurajauho, Kookoshiutale*, Kaakaovoi*, Vesi, Nostatusaine*, Kaneli*, Inkivääri*, Neilikka*, Kardemumma* )(*Luomu) Ingredienser: Kakaoböna*, Kokospalmsocker*, Kakaosmör*, Kokosflingor* Pepparkaka*(Kokospalmsugar*, Majsmjöl*, Havremjöl*, Kokosflingor*, Kakaosmör*, Vatten, Jäsningsmedel*, Kanel*, Ingefära*, Nejlika*, Kardemumma* ) (*Eko).
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Suklaalevyt ja -patukat, Suklaalevyt- ja patukat
  • Ominaisuudet: gluteeniton, luomu, vegaaninen