Raakasuklaa, crunchy mint dark, 80 g

Raakasuklaa, crunchy mint dark, 80 g
5,99 €
( 74,88 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luomu rawfood vegaaninen
Rapean rouheva, viileän minttuinen raakasuklaa!

Yksityiskohdat

Minttuinen, rouheva raakasuklaa on valmistettu luomulaatuisesta perulaisesta raakakaakaosta (72 %). Viileän minttuinen raakasuklaanautinto! Kokeile ja ihastu!

Loving Earth raakasuklaat ovat korkealaatuisia, maailmalla tunnettuja ja testattuja, vähän prosessoituja raakasuklaita, joissa raaka-aineiden puhtauden, aitouden sekä ravinteiden täyteläisyyden voi aistia jokaisella suupalalla. Soveltuvat vegaaneille. Makeutusaineena on käytetty luomulaatuista kookosnektaria.

Raakasuklaan sisältämä raakakaakao ”Jumalten ruuaksikin” kutsuttu ravinteikas ruoka-aines saa luovuuden kukkimaan ja mielen skarpimmaksi. Suosittelemmekin näitä suklaita esimerkiksi tietokonetyöläisten naposteltaviksi.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 9339709004509
  • Ainesosat: Ainesosat: Neitsytkaakaovoi* **, kaakaojauhe* **, raaka agavenektari*, raakakaakaonibsit* **, eteerinen piparminttuöljy (<1%)*. *= Luomu. **= Reilu Kauppa. Sisältää pähkinää.
  • Alkuperämaa: Australia
  • Tuotetyyppi: Raakasuklaa
  • Ominaisuudet: luomu, rawfood, vegaaninen