Raakasuklaa, appelsiini, 60 g

Raakasuklaa, appelsiini, 60 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton lisäaineeton rawfood superfood vegaaninen
Minä raikastan sinua!

Yksityiskohdat

CocoVin SuperChoco-raakasuklaa on käsityönä valmistettua herkullista raakasuklaata, joka on rikastettu raikkaalla appelsiinilla. Valmistus tapahtuu alle 45 asteessa. Kaakaopitoisuus vähintään 68 %.

Säilytys: Huoneenlämmössä tai jääkaapissa.

Raakasuklaan sisältämä raakakaakao ”Jumalten ruuaksikin” kutsuttu ravinteikas ruoka-aines saa luovuuden kukkimaan ja mielen skarpimmaksi. Suosittelemmekin näitä suklaita esimerkiksi tietokonetyöläisten naposteltaviksi.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430043701963
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Kaakaomassa*, kaakaovoi*, palmusokeri*, lucuma*, carob*, appelsiiniöljy* (0,1%) vanilja*.
  * = luomulaatua.

  Ravintoarvot (/100g)
  Energia (kcal): 605
  Proteiinit: 5,1g
  Hiilihydraatit: 43,9g
  joista sokereita: 29,3g
  Rasvat: 45,5g
  joista tyydyttyneitä: 26,4g
  Ravintokuitu: 5,1g
 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Raakasuklaa, Suklaalevyt ja -patukat
 • Ominaisuudet: gluteeniton, lisäaineeton, rawfood, superfood, vegaaninen