Raakasuklaa, almond sea salt, 80 g

Raakasuklaa, almond sea salt, 80 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon maakunta rawfood vegaaninen
Maistuva, makeansuolainen raakasuklaa!

Yksityiskohdat

Kotimaisen Leaderin Raw Choco –sarjan raakasuklaalevy (70 %). Makuna maistuva manteli-merisuola; ihana makeansuolainen mutusteltava. Maista ja ihastu!

Leaderin Raw Chocot on valmistettu Crillo-lajikkeen (Peru tai Ecuador) luomulaatuisesta raakakaakaosta, jota ei ole paahdettu. Crilloa pidetään parhaana ja arvokkaimpana kaakaolajikkeena. Maailman kaakaotuotannosta vain noin 5 % on Crilloa. Raw Choco-sarjassa makeuttajana on käytetty lucuma hedelmää sekä ruokosokeria. Valmistus tapahtuu matalassa lämpötilassa, joten alkuperäisen raaka-aineen luonne ja ominaisuudet säilyvät parhaiten. "Jumalten ruuaksikin" kutsuttu raakakaakao on ravinteikas ruoka-aines, joka saa luovuuden kukkimaan ja hymyn huulille.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430051515705
 • Ainesosat: Ainesosat: 70 % hienoa tummaa suklaata* (kaakaomassa*, ruokosokeri*, kaakaojauhe*, emulgointiaine (soijalesitiini), manteli* (10%), merisuola (0,2 %) .*= Luomulaatuinen.

  Ravintosisältö/100g:
  Energiaa 2191 kJ/528 kcal
  Rasvaa 37 g
  joista tyydyttynyt rasva 19 g
  Hiilihydraatteja 32 g
  joista sokereita 24 g
  Ravintokuitua 13 g
  Proteiinia 10 g
  Suolaa 0,02 g
 • Alkuperämaa: Ei
 • Tuotetyyppi: Raakasuklaa
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, maakunta, rawfood, vegaaninen