Raakasuklaa, 100%, 50 g

Raakasuklaa, 100%, 50 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Tymäkkää täyssuklaata

Yksityiskohdat

Täydessä suklaassa, tai paremminkin koostetussa kaakaossa (ei muita raaka-aineita!) voit maistaa aavistuksen hedelmiä ja mausteita täydellisessä tasapainossa makeuttamattoman kaakaon kevyen hapokkuuden ja kitkeryyden kanssa. Kaakaopapuja on prosessoitu minimalistisen vähän alle +42 C lämpötilassa.

Pacari on sarja premium-laatuista luomusuklaata, ensimmäinen single-origin suklaa joka on kokonaan tehty Ecuadorissa. Jokainen raaka-aine-erä on huolellisesti valittu ja tuotteet valmistetaan pienissä erissä, jolla varmistetaan unohtumaton suklaa-elämys. Suklaan valmistuksessa käytetyt raaka-aineet on 100% luomua ja tuotettu reilun ja kestävän kaupan periaatteiden mukaisesti. Pacari-suklaan tunnusomaisena merkkinä on Arriba Nacional- kaakaopavun intensiivinen maku ja profiili.

Raakasuklaan sisältämä raakakaakao ”Jumalten ruuaksikin” kutsuttu ravinteikas ruoka-aines saa luovuuden kukkimaan ja mielen skarpimmaksi. Suosittelemmekin näitä suklaita esimerkiksi tietokonetyöläisten naposteltaviksi.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 7862109270080
  • Ainesosat: Ainesosat: Luomukaakaopapu. Saattaa sisältää pähkinää.
  • Alkuperämaa: Ecuador
  • Tuotetyyppi: Raakasuklaa, Suklaalevyt ja -patukat
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, superfood, vegaaninen