Raakaruoka-aika

Raakaruoka-aika

Normaali hinta: 33,00 €

Special Price 29,50 €

Saatavuus:Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

Raikasta raakaruokaa mausta tinkimättä!

Yksityiskohdat

Munakoisoraviolit, korianterifalafelit, lime-avokado-mousse – raakaruoka hellii makuhermoja, vaikka uunia ja hellaa ei käytetäkään. Raakaruoka-aika! lähestyy trendikästä raakaruokaa makunautintojen näkökulmasta ja opastaa tekemään rentoa ruokaa tuoreista kasviksista. Teos tarjoilee ohjeita ruokahalua herättelevistä alkuruoista aterian kruunaaviin jälkiruokaherkkuihin.

Raakaruokakeittiössä ravinteita varjellaan hellävaraisilla ruoanvalmistustekniikoilla, kuten marinoimalla, kuivattamalla ja hapattamalla. Raakaruoka-aika! opastaa uteliasta kokkia, joka ei ole aiemmin tutustunut raakaruokaan, mutta teos haastaa myös kokeneen kulinaristin. Monet ohjeista ovat herkullisia myös perinteisesti kypsennettyinä. Lisäksi joukossa on päivitettyjä versioita tutuista kotiruoista: miltä kuulostavat vaikkapa nakit ja muusi valmistettuna palsternakasta, cashew-pähkinöistä ja aurinkokuivatuista tomaateista?

Raakaruokailun ytimessä on rentous ja kokeilunhalu. Hyvä olo tulee kaupan päälle.

Outi Rinne on hyvinvointiin erikoistunut psykologi, elämäntaidon valmentaja ja kasvis- ja raakaruokaan perehtynyt kouluttaja ja kirjoittaja. Hän kirjoittaa suosittua Keittiökameleontti-ruokablogia, jolla on kuukaudessa noin 20 000 lukijaa.

Lisätiedot

  • EAN: 9789517968997
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Ruokakirjat