Raakaproteiini vihreä vanilja, 450 g

Raakaproteiini vihreä vanilja, 450 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

hiilihydraattitietoiselle luomu rawfood vegaaninen
Ravitseva, vihreä ja vaniljainen raakaproteiinijauhe antaa potkua treeneihin!

Yksityiskohdat

Lifefood Vihreä Vanilja raakaproteiinijauhe yhdistää entsyymien ja mineraalien voiman vihreän ohranorasmehun ravitsevuuteen ja macan kehonrakennuskykyyn. Hampun, auringonkukan ja kurpitsan siementen proteiineille perustuva Vihreä Vanilja saa makeutensa jauhetusta lucumasta, mesquitesta ja vaniljasta. Sekoita veteen ja käytä palautusjuomana urheilun jälkeen tai aterioiden välillä.

Lifefoodin raakaproteiinijauheet ovat hienostunut sekoitus parhaita kasviproteiineja ja valikoituja superruokia. Lifefoodin siemenproteiinipohjaiset proteiinijauheet sulavat helpommin kuin tavalliset vegaaniset palkokasveihin perustuvat proteiinit. Lifefoodin raakaproteiinijauheissa aitojen raakakasviproteiinien erinomainen aminohapokoostumus yhdistyy superruokien parhaisiin ominaisuuksiin, mikä tekee Lifefoodin raakaproteiininjauheista ravintolisien aatelia. Jauheet on helppo sekoittaa veteen. Niistä voi tehdä myös herkullisen proteiinijuoman lisäämällä jauhetta hedelmä-pähkinämaitosmoothieen! Puhdasta kasviproteiinia päivittäiseen käyttöön!

Tuote sisältää runsaasti proteiinia, joka edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä. Muista tasapainoinen ja monipuolinen ruokavalio sekä terveiden elämäntapojen merkitys.

Käyttö: Sekoita 0,5-1 dl proteiinia 3 dl:aan vettä tai muuta nestettä.

Lifefood - innovatiivista, ravinteikasta ja herkullista raakaravintoa!

Raakaruualla tarkoitetaan ruokaa, jonka ainesosia tai lopullista tuotosta ei ole kypsennetty, paahdettu, paistettu tai pastöroitu. Lifefood sen sijaan idättää, marinoi, yhdistelee ja kuivattaa raaka-aineita matalissa lämpötiloissa. Alle 48°C:ssa käsitellyn ruoka-aineen kaikki ravitsemukselliset ominaisuudet kuten entsyymit, vitamiinit, mineraalit ja ravintoaineet säilyvät ja ne pysyvät helposti sulavina ja imeytyvinä.

Lifefoodin tuotteissa käytetään puhtaita luomutuotettuja raaka-aineita, kuten ravintotiheitä pähkinöitä, siemeniä, kuivahedelmiä, marjoja, raakakaakaota, tuoreita yrttejä, mausteita ja kasviksia. Lifefoodin tuotteet edustavat luonnollisen ravinnon antamaa elinvoimaa ja terveyttä, aidon ja alkuperäisen ruuan kunnioitusta ja tietenkin herkullista makua!

Lisätiedot

 • EAN: 8594071482404
 • Ainesosat: Ainesosat: hamppuproteiinijauhe*, auringonkukkaproteiinijauhe*, ohranorasmehujauhe* (20%), kurpitsaproteiinijauhe*, lucuma-jauhe*, mesquite-jauhe*, maca-jauhe* (4%), jauhettu vanilja* (0,4%) . *=luomulaatuinen.

  Säilytettävä kuivassa ja viileässä, valolta suojattuna.

  Ravintoarvo per 100g:

  Energiaa 1400 kJ / 334 kcal
  Rasvaa 7,4 g (josta tyydyttynyttä 1,2 g)
  Hiilihydraatteja 17 g (josta sokeria 8,3 g)
  Ravintokuitua 24 g
  Proteiinia 38 g
  Suolaa 0,02 g
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Muut proteiinilisät
 • Ominaisuudet: hiilihydraattitietoiselle, luomu, rawfood, vegaaninen