Raakapatukka, Razberry Bliz , 47 g

Raakapatukka, Razberry Bliz , 47 g

Normaali hinta: 3,45 €

Special Price 2,95 €

( 62,77 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Valloittavan vadelmainen raakapatukka!

Yksityiskohdat

Kun vatutaa, haukkaa herkkua! Tämä voittamaton voimapatukka auttaa jaksamaan arjen haasteissa.

Kyseessä on mitä mainioin makunautinto: oivallinen yhdistelmä hiilihydraatteja, rasvoja ja proteiineja huisin herkullisesssa muodossa!

Oivallinen välipalavaihtoehto sinulle, jotka haluat maksimoida treenitehosi ja jaksamisesi. Haukkaa ja hurmaannu!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 7350070070100
  • Ainesosat: Ainesosat: taateli, cashewpähkinä, manteli, vadelmajauhe 6%, parapähkinä seesaminsiemen, kurpitsansiemen, auringonkukansiemen, vanilijajauhe, himalajan suola. Kaikki ainesosat luomua. Saattaa sisältää pähkinänkuoria ja hedelmän kiviä.
  • Alkuperämaa: Ruotsi
  • Tuotetyyppi: Raakapatukat
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, superfood, vegaaninen