Raakapatukka, tyrni, viikuna & raakatattari, 35 g

Raakapatukka, tyrni, viikuna & raakatattari, 35 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu rawfood vegaaninen
Pirteä raakapatukka estää nuupahtamisen!

Yksityiskohdat

Amstückin luomulaatuiset raakapatukat ovat todella yksinkertaisia ja maukkaita välipalapatukoita, ilman turhaa konstailua. Ne eivät sisällä lisättyä sokeria tai keinotekoisia lisäaineita. Patukat valmistetaan Virossa luomulaatuisista, vähän käsitellyistä raaka-aineista, kuten kuivatuista hedelmistä ja siemenistä. Kaikki makeus on peräisin rusinoista, taateleista, viikunoista ja luumuista. Kylmäpuristusmenetelmällä taataan, että jokainen välipala on täynnä hyödyllistä ravintoa, josta saat todellista voimaa.

Tässäpä sinulle voimapatukka palauttamaan energiatasosi, kun väsymys yllättää. Valitse sinäkin suosikkimakusi monien joukosta!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 4744081010058
 • Ainesosat: Ainesosat: rusinoita, raakaa tattaria (32%), viikunoita (17%), jauhettua tyrniä (4%), auringonkukkaöljyä, Bourbon-vaniljaa.

  Ravintosisältö/100g:
  Energia 358 kcal/1499 kJ
  Rasvaa 8 g
  josta, tyydyttynyttä 1,1 g
  Hiilihydraatteja 60 g
  joista, sokereita 35 g
  Kuitua 7 g
  Proteiineja 5 g
  Suolaa 0,01 g
  Kaliumi 544 mg
  Magnesium 100 mg
  Fosfori 194 mg
  Rautaa 3 mg
  E-vitamiini 4 mg
 • Alkuperämaa: Viro
 • Tuotetyyppi: Raakapatukat
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, vegaaninen