Raakapatukka, toffee-hassel (toffeemania), 42 g

Raakapatukka, toffee-hassel (toffeemania), 42 g
2,99 €
( 71,19 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton luomu rawfood
Aidon toffeenmakuinen pähkinäinen puhtipatukka!

”Getraw –sarjan Toffeemania on patukka vailla vertaa! Maistuu oikeasti toffeelle, terveellisin ainesosin! Vie kielen mennessään ja antaa puhtia päivään!

- Adina

Yksityiskohdat

Luomulaatuinen tuhti puhtipatukka täynnä aitoa makuja. Hasselpähkinöitä ja carobia sisältävä raakapatukka on terveellinen välipala, josta saat päivän puhdin pysymään optimaalisena!

Getraw raakapatukat ovat herkullisia, 100% luonnollisista raaka-aineista tehty. Ainesosina on käytetty hedelmiä, pähkinöitä ja marjoja ja ne on valmistettu raakaruoan periaatteiden mukaisesti. Käytämme vain parhaita luomulaatuisia raaka-aineita. Ainesosien valinnassa on otettu huomioon ainesosien maku sekä ravintosisältö. Makeutuksessa käytämme mm. taateleita sokerin sijasta. Getraw raakapatukoita on neljää herkullista makua, ja ne on helppo napata mukaan.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 7350066440030,7350066440153
 • Ainesosat: Ainesosat: Hasselpähkinä*, cashewpähkinä*, taateli*, kookosnektari*, vanilja*, merisuola*= luomulaatuinen.

  Ravintosisältö/100g:

  Energia 1884 kJ / 454 kcal,
  proteiinia 11 g
  , hiilihydraattia 39 g
  josta, sokereita 32 g
  rasvaa 28 g,
  josta, tyydyttyneitä rasvahappoja 3 g
  ravintokuitua 11 g
  suolaa 0,42 g
 • Alkuperämaa: Tšekki
 • Tuotetyyppi: Raakapatukat
 • Ominaisuudet: gluteeniton, luomu, rawfood