Raakapatukka, suklaa-saksanpähkinä, 42 g

Raakapatukka, suklaa-saksanpähkinä, 42 g
2,99 €
( 71,19 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton luomu rawfood
Rapea raakapatukka pitää puhtisi optimaalisena pitkin päivää!

Yksityiskohdat

Tässä luomulaatuinen tuhti puhtipatukka täynnä aitoa makuja. Muun muassa saksanpähkinöitä ja raakasuklaata sisältävä raakapatukka on terveellinen välipala, josta saat päivän puhdin pysymään optimaalisena. Raakasuklaa sisältää mm. antioksidantteja, kuitua, magnesiumia ja kivennäisaineita. Saksanpähkinät sisältävät paljon omega-3 rasvahappoja ja antioksidantteja.

Getraw raakapatukat ovat herkullisia, 100% luonnollisista raaka-aineista tehty. Ainesosina on käytetty hedelmiä, pähkinöitä ja marjoja ja ne on valmistettu raakaruoan periaatteiden mukaisesti. Käytämme vain parhaita luomulaatuisia raaka-aineita. Ainesosien valinnassa on otettu huomioon ainesosien maku sekä ravintosisältö. Makeutuksessa käytämme mm. taateleita sokerin sijasta. Getraw raakapatukoita on neljää herkullista makua, ja ne on helppo napata mukaan.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 7350066440016,7350066440139
 • Ainesosat: Ainesosat: Saksanpähkinä*, cashewpähkinä*, taateli*, kookosnektari*,  suklaa*  (kaakaomassa, kaakaojauhe, 100 %kaakao), vanilja*, merisuola. *= luomulaatuinen.

  Ravintosisältö/100 g:

  Energiaa  2033 kJ / 484 kcal

  Rasvaa 34 g

  Hiilihydraatteja 34 g

  Proteiinia 11 g

  Suola 0,9g 

 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Raakapatukat
 • Ominaisuudet: gluteeniton, luomu, rawfood