Raakapatukka, omena, kaneli & kaura, 35 g

Raakapatukka, omena, kaneli & kaura, 35 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu rawfood vegaaninen
Konstailematon ja puhtaista, yksinkertaisista aineista tehty raakapatukka!

Yksityiskohdat

Amstückin luomulaatuiset raakapatukat ovat todella yksinkertaisia ja maukkaita välipalapatukoita, ilman turhaa konstailua. Ne eivät sisällä lisättyä sokeria tai keinotekoisia lisäaineita. Patukat valmistetaan Virossa luomulaatuisista, vähän käsitellyistä raaka-aineista, kuten kuivatuista hedelmistä ja siemenistä. Kaikki makeus on peräisin rusinoista, taateleista, viikunoista ja luumuista. Kylmäpuristusmenetelmällä taataan, että jokainen välipala on täynnä hyödyllistä ravintoa, josta saat todellista voimaa.

Tässäpä sinulle voimapatukka palauttamaan energiatasosi, kun väsymys yllättää. Valitse sinäkin suosikkimakusi monien joukosta!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 4744081010010
 • Ainesosat: Ainesosat: rusinoita, kaurahiutaleita (30%), jauhettua omenaa (5%), taateleita, auringonkukkaöljyä, ceyloninkanelia, Bourbon-vaniljaa.

  Ravintosisältö/100g:
  Energia 363 kcal/1520 kJ
  Rasvaa 8 g
  josta, tyydyttynyttä 1 g
  Hiilihydraatteja 62 g
  joista, sokereita 38 g
  Kuitua 5 g
  Proteiineja 6 g
  Suolaa 0,01 g
  Kaliumi 587 mg
  Magnesium 73 mg
  Fosfori 216 mg
  Rautaa 3 mg
  E-vitamiini 4 mg
 • Alkuperämaa: Viro
 • Tuotetyyppi: Raakapatukat
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, vegaaninen