Raakapatukka, marja-vanilja, 50 g

Raakapatukka, marja-vanilja, 50 g
2,65 €
( 53,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Marjaisa herkku makeannälkään!

Yksityiskohdat

RawBite- marja-vaniljapatukka on herkullinen välipalapatukka, joka on marjaisan makean makuinen. Rawbite-marja-vaniljapatukka on tehty taateleista , rusinoista, pähkinöistä (manteli), marjoista (karpalo, kirsikka, valkomulperi) ja maustettu vaniljalla. Herkkullinen ja terveellinen välipalapatukka!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 5712840020074,8594071485078
  • Ainesosat: Ainesosat: Hedelmät 48 % (taateli, rusinat), pähkinät 40 % (manteli), Marjoja 12 % (karpalo, kirsikka, valkomulperi), vanilja. Luomulaatua.
  • Alkuperämaa: Ei
  • Tuotetyyppi: Raakapatukat
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen