Raakapatukka, lakritsi (liquriceboom), 42 g

Raakapatukka, lakritsi (liquriceboom), 42 g
2,99 €
( 71,19 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton luomu rawfood
Luonnollinen lakritsinmakuinen raakapatukka!

”Getraw –sarjan liquriceboomia parempaa patukkaa ei ole olemassa! Ihanan täyteläinen lakun maku ja mehevä kuin mikä!”

- Henna“Herkuista herkuin! Maistuu aivan lakritsitoffeelle! Suosittelen suuresti.”

- Adina

Yksityiskohdat

Herkullinen ja rapea raakapatukka, jossa maistuu aito lakritsi sekä pähkinät. Lakritsin maku tulee puhtaasta anisöljystä ja lakritsijuuresta! Tuhti patukka on terveellinen välipala, josta saat päivän puhdin pysymään optimaalisena!

Getraw raakapatukat ovat herkullisia, 100% luonnollisista raaka-aineista tehty. Ainesosina on käytetty hedelmiä, pähkinöitä ja marjoja ja ne on valmistettu raakaruoan periaatteiden mukaisesti. Käytämme vain parhaita luomulaatuisia raaka-aineita. Ainesosien valinnassa on otettu huomioon ainesosien maku sekä ravintosisältö. Makeutuksessa käytämme mm. taateleita sokerin sijasta. Getraw raakapatukoita on neljää herkullista makua, ja ne on helppo napata mukaan.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 7350066440047,7350066440160
 • Ainesosat: Ainesosat: Manteli, cashewpähkinä, taateli*, kookosnektari*, lakritsanuute* (4%), merisuola, vanilja*, anisöljy * .=* luomulaatuinen.

  Ravintosisältö/100g:

  Energiaa  1925 kJ / 458 kcal

  Rasvaa 30 g

  Hiilihydraatteja 35 g

  Proteiinia 14 g

  Suola 1,1g

 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Raakapatukat
 • Ominaisuudet: gluteeniton, luomu, rawfood