Raakapatukka, chili & raw coco, 40 g

Raakapatukka, chili & raw coco, 40 g
1,90 €
( 47,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton rawfood vegaaninen
Makean tulinen tuttavuus! Chilisuklaan makuinen raakapatukka.

Yksityiskohdat

Kotimaisen Leaderin Sweet´n hot –sarjan mausteisen makea raakapatukka. Makuna chili-raakakaakao. Maista ravitsevaa raakapatukkaa välipalana tai silloin kun kaipaat lisäenergiaa päivääsi! Tästä patukasta saat tulista buustia punttin!

Leaderin Sweet´n hot –sarjan taatelipohjaisissa raakapatukoissa syntyy tulisen ja makean yhdistelmästä yllättäviä ja herkullisia makuja. Ne ovat terveellisiä ja luonnollisia välipalavaihtoehtoja puhtaitten ja käsittelemättömien raaka-aineiden ansiosta. Raaka-aineina käytetään taateleita, ravitsevia marjoja, hedelmiä ja siemeniä. Raakapatukat kylmäpuristetaan Leaderin omissa tehtaissa Suomessa.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430051515580,6430051515880
 • Ainesosat: Ainesosat: Taateli, manteli, raaka kaakaomassa 3,5 %, raakakaakao 1,8 %, chilirouhe 0,1 %, sitruunamelissauute.

  Ravintosisältö/100g:
  Energiaa 1690 kJ/404 kcal
  Rasvaa 20 g
  joista tyydyttynyt rasva 2,2 g
  Hiilihydraatteja 43 g
  joista sokereita 42 g
  Ravintokuitua 8,4 g
  Proteiinia 9,9 g
  Suolaa 0,02 g
  Laktoosi 0,0 g
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Raakapatukat
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, rawfood, vegaaninen