Raakakaakaovoi, 150 g

Raakakaakaovoi, 150 g
10,65 €
( 71,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Taivaallinen hierontaöljy ja herkullisen raakasuklaan aines.

"Maailman ihanin hierontaöljy, joka saa "pilkkeen silmäkulmaan" - niin sanoakseni. Käytän myös huulirasvana ja suklaankin tekemiseen."

- Sari, Helsinki

Yksityiskohdat

Ihonhoitoon (hierontaöljyksi, huulivoiteeksi, ihoöljyksi yms) sekä herkkujen valmistamiseen erinomaisesti soveltuva, korkealaatuinen ja suodattamaton kaakaovoi.

Suodattamaton Kaakaovoi tarkoittaa sitä, että kaakaovoi on puristettu siinä määrin kuin on mahdollista että tapahtuma pysyy kylmäpuristuksena. Tästä johtuen kaakaovoihin jää jonkin verran kaakaon pigmenttejä, ja voi ei ole aivan vaaleaa.

Jos kaakaovoi on aivan valkoista tai puhtaan keltaista, se ei yleensä voi olla kylmäpuristettu. Näin puhtaaseen lopputulokseen on käytännössä mahdoton päästä ilman että massa selvästi kuumenee puristaessa. Tästä syystä kaakaovoissamme on hivenen kaakaon ruskeaa pigmenttiä. Puhdistamon kaakao on aina alkalisoimatonta.

Näin korkealuokkaisen kaakaovoin valmistus on hyvin työlästä ja vaatii helposti kolminkertaisen ponnistelun verrattuna tavallisen kaakaovoin valmistamiseen. Siksi kaakaovoin hinta on korkea, mutta niin on myös työpanos ja siitä johtuva laatutaso...

Lisätiedot

  • EAN: 6430039120263,6430039220263,6430039221055
  • Ainesosat: Raakakaakaovoi
  • Alkuperämaa: Ecuador
  • Tuotetyyppi: Raakakaakao
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, rawfood, superfood, vegaaninen