Raakakaakaovoi, 150 g

Raakakaakaovoi, 150 g
10,65 €
( 71,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Taivaallinen hierontaöljy ja herkullisen raakasuklaan aines.

"Maailman ihanin hierontaöljy, joka saa "pilkkeen silmäkulmaan" - niin sanoakseni. Käytän myös huulirasvana ja suklaankin tekemiseen."

- Sari, Helsinki

Yksityiskohdat

Ihonhoitoon (hierontaöljyksi, huulivoiteeksi, ihoöljyksi yms) sekä herkkujen valmistamiseen erinomaisesti soveltuva, korkealaatuinen ja suodattamaton kaakaovoi.

Suodattamaton Kaakaovoi tarkoittaa sitä, että kaakaovoi on puristettu siinä määrin kuin on mahdollista että tapahtuma pysyy "kylmäpuristuksena". Tästä johtuen kaakaovoihin jää jonkin verran kaakaon pigmenttejä, ja voi ei ole aivan vaaleaa.

Jos kaakaovoi on aivan valkoista tai puhtaan keltaista, se ei yleensä voi olla "kylmäpuristettu". Näin puhtaaseen lopputulokseen on käytännössä mahdoton päästä ilman että massa selvästi kuumenee puristaessa. Tästä syystä kaakaovoissamme on hivenen kaakaon ruskeaa pigmenttiä. Puhdistamon kaakao on aina alkalisoimatonta.

Näin korkealuokkaisen kaakaovoin valmistus on hyvin työlästä ja vaatii helposti kolminkertaisen ponnistelun verrattuna tavallisen kaakaovoin valmistamiseen. Siksi kaakaovoin hinta on korkea, mutta niin on myös työpanos ja siitä johtuva laatutaso...

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430039120263,6430039220263,6430039221055
  • Ainesosat: Raakakaakaovoi
  • Alkuperämaa: Ecuador
  • Tuotetyyppi: Raakakaakao
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, rawfood, superfood, vegaaninen