Kaakaopalat (kaakaonibsit), 180 g

Kaakaopalat (kaakaonibsit), 180 g
8,75 €
( 48,61 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu superfood vegaaninen
Mielihyvän tunnetta lisäävä nautinto

"Pidän flunssan loitolla syömällä monipuolisesti luomuhedelmiä ja -vihanneksia, sekä täydentämällä ruokavaliotani superfoodeilla. Goji-marjat,tulsi ja raakakaakao ovat lemppareitani, superherkullisia ja vieläpä superterveellisiä!"

- Adina

Yksityiskohdat

Raakakaakaopalat eli -nibsit ovat kuorittuja ja rouhittuja kaakaopapuja. Raakakaakao on (paitsi terveellinen nautinto) myös rakkausruokaa, joka mielen muikeaksi - ja saattaapa se leiskautella lemmenliekkejäkin... Raakakaakao saa myös luovuuden kukkimaan ja mielen skarpimmaksi.

Raaka kaakaota saadaan Theobroma cacao-nimisen puun hedelmistä ja näiden hedelmien sisältä löytyvistä mantelin kokoisista kaakaopavuista. Ihmisten uskotaan käyttäneen kaakaota jo 15 000 - 5000 vuotta sitten, mutta varhaisin arkeologinen todiste kaakaon käytöstä löytyy nykyisen Hondurasin alueelta 2000eaa. Historian valossa kaakaon arvoa kuvaa hyvin se, että Keski-Amerikkaan saapuessaan espanjalaiset valloittajat eivät löytäneet atsteekkihallitsija Montezuman aarrekammioista kultaa, eivätkä hopeaa. Kammiot olivat nimittäin täynnä kaakaopapuja, joita arvioidaan olleen noin 960 000 000 kpl! Kaakaopavut toimivat nykyisen Mexico Cityn alueella virrallisesti rahana aina vuoteen 1887 asti.

Raaka kaakaon ravinnepitoisuus on erittäin korkea ja palamuodossa ne ovat nasevaa naposteltavaa!

"Jumalten ruuaksikin" kutsuttu raakakaakao on ravinteikas ruoka-aines, joka saa luovuuden kukkimaan ja hymyn huulille.

Raakakaakaon nauttimisen on todettu lisäävän hyvänolon tunnetta ja edistävän rentoutumista. Tämän lisäksi ravinteikas ja korkealle arvostettu raakakaakao avittaa myös laihdutusta rasva-aineenvaihduntaa lisäämällä.Älä turhaan ylitä annostuohjetta, kiitos.

Tiedäthän myös sen, että ravitsevinkaan raakakaakao ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Lisätiedot

 • EAN: 5060128010034
 • Ainesosat: Ravintosisältö / 100g:
  Energia: 572 kcal
  Proteiinit: 14,6 g
  Hiilihydraatit: 24,3 g, joista sokereita 3,1 g
  Rasvat: 53,1 g
 • Alkuperämaa: Peru
 • Tuotetyyppi: Raakakaakao
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, superfood, vegaaninen