Kaakaomassa, 200 g

Kaakaomassa, 200 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu rawfood superfood vegaaninen
Raakasuklaamaakarin huippulaadukas raaka-aine.

Yksityiskohdat

Voimaruoka raakakaakaomassa on 100 % suklaata hyvänmielen herkutteluun, leivontaan ja suklaan sekä kaakaon valmistukseen.

Kaakaomassa on suklaanvalmistuksen pääraaka-aine, joka on valmista 100 % suklaata sellaisenaankin, kun lisäät joukkoon hieman makeutusta. Raakakaakaomassa syntyy siten, että kaakaonpavut kuoritaan ja sen jälkeen hellästi puristetaan massaksi. Raakakaakamassa tai leipurin suklaamassa kuten sitä maailma nimitetään on nimensä mukaan suklaanvalmistuksen pääelementti.

Raakakaakaomassan sisältämä raakakaakao on ”Jumalten ruuaksikin” kutsuttu ravinteikas ruoka-aines saa luovuuden kukkimaan ja mielen skarpimmaksi.

Voimaruoka kaakaomassa valmistetaan Criollo-kaakaolajikkeen luomuviljellystä kaakaopavuista jauhamalla ne valmiiksi suklaaksi. Kaakaomassan maku on ylellinen ja elegantti, koska lajike sisältää tavallista vähemmän kaakaon (Theobroma cacao) kitkerältä maistuvia ainesosia. Valmistusmenetelmän ansiosta kaikki kaakaon ravinteet ovat hyvin tallella massassa.

Kaakao on ikivanha keksintö. Jo Meksikon alueella tuhansia vuosia sitten asuneet olmeekit käyttivät kaakaota. Mayat ja sittemmin atsteekit arvostivat sitä suuresti. Chocolate (suklaa) sanakin on lähtöisin atsteekkien chocolatl -sanasta, jonka merkitsi kitkerää juomaa”. Länsimaissa kaakao on viihtynyt monessa muodossaan jo satojen vuosien ajan, joten sillä on myös pitkät eurooppalaiset perinteet. Kaakao ja sen ainesosat ovat olleet myös lukemattomien tieteellisten tutkimusten kohteena.Lisätiedot

 • EAN: 6430049040240
 • Ainesosat: Ainesosat: Kaakaopavut (Criollo-lajike) *
  *= luomulaatua

  Ravintosisältö/100g:

  Energia 657 kcal / 2749 kJ
  Rasvaa 55 g
  josta, tyydyttynyttä rasvaa 32 g
  Hiilihydraatteja 26 g,
  josta sokereita 0,3 g
  Ravintokuitua 2,4 g
  Proteiinia 13 g
  Suolaa 0,05 g*
  Suolapitoisuus luontaisesti esiintyvästä natriumista. Ei lisättyä suolaa.
 • Alkuperämaa: Peru
 • Tuotetyyppi: Raakakaakao
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, superfood, vegaaninen