Raakakaakaomassa, 500 g

Raakakaakaomassa, 500 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Saa mielihyvän hyrräämään!

"Kaakaomassa on mitä mainioin suklaankorvike - ihan jo pieni hippu kaakaomassaa taltuttaa suklaanhimon terveellisesti (ja vähemmin kalorein)!”

- Johanna

Yksityiskohdat

Tämän luomulaatuisen kaakaomassan parasta ennen-päiväys on 31.3.2018. Juuri siksi saat sen nyt tarttuvaan tarjoushintaan. Nappaa etu hyödyksesi oitis!

Kylmäprosessoimalla tuotettu raakakaakaomassa on korkealaatuista aromikasta 100% suklaata. Kaakaomassa on kokonaisista kaakaopavuista muussattua kiinteää massaa, joka ei sisällä lisä- tai makeutusaineita. Ravinteikas raakakaakao kohottaa elinvoimaa ja saa mielihyvänkin hyrräilemään - ja saattaapa hyvin jopa liehutella lakanoitakin ja estää lempeä lerpahtamasta. 

Raakaa kaakaota saadaan Theobroma cacao-nimisen puun hedelmistä ja näiden hedelmien sisältä löytyvistä mantelin kokoisista kaakaopavuista. Ihmisten uskotaan käyttäneen kaakaota jo 15 000 - 5000 vuotta sitten, mutta varhaisin arkeologinen todiste kaakaon käytöstä löytyy nykyisen Hondurasin alueelta 2000eaa. Historian valossa kaakaon arvoa kuvaa hyvin se, että Keski-Amerikkaan saapuessaan espanjalaiset valloittajat eivät löytäneet atsteekkihallitsija Montezuman aarrekammioista kultaa, eivätkä hopeaa. Kammiot olivat nimittäin täynnä kaakaopapuja, joita arvioidaan olleen noin 960 000 000 kpl! Kaakaopavut toimivat nykyisen Mexico Cityn alueella virrallisesti rahana aina vuoteen 1887 asti.

Käyttö: Jos pidät tummasta suklaasta, voit syödä kaakaomassaa sellaisenaan tai dipata sitä vaikkapa hunajaan. Muuten kaakaomassa sopii raastettuna jälkiruokien koristeluun sekä ainesosana itse tehdyn raakasuklaan valmistukseen. Suositeltava päiväannos 15 - 50g.

Raakasuklaan sisältämä raakakaakao ”Jumalten ruuaksikin” kutsuttu ravinteikas ruoka-aines saa luovuuden kukkimaan ja mielen skarpimmaksi. Suosittelemmekin raakasuklaita esimerkiksi tietokonetyöläisten naposteltaviksi.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6420617150839
  • Alkuperämaa: Ecuador
  • Tuotetyyppi: Raakakaakao
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, superfood, vegaaninen