Kaakaojauhe, 150 g

Kaakaojauhe, 150 g
8,99 €
( 59,93 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Raakakaakao on rakkausruokaa

Yksityiskohdat

Puhdistamo -sarjan Raakakaakaojauhe on maailman ensiluokkaisinta kaakaojauhetta.

Raakakaakao on (paitsi terveellinen nautinto) myös rakkausruokaa, joka saattaa jopa leiskautella lemmenliekkejäkin... Raakakaakao saa myös luovuuden kukkimaan ja mielen skarpimmaksi.

Sunfoodin Puhdistamolle valmistama Raakakaakaojauhe valmistetaan kylmäpuristamalla Sunfoodin Kaakaonibsejä ”kakuksi”, josta öljy hiljalleen erottuu proteiinista ja kuidusta. Jäljellejäävä kuiva kakku jauhetaan kivimyllyllä ja sihdataan hienon sihdin läpi. Vain hienoin jauhe pääsee lopputuotteeseen.

Koko valmistusprosessissa lämpötila ei koskaan ylitä 48,90 Celsiusta, suurimman osan ajasta ei edes 40 Celsiusta. Hienovaraisen valmistuksen tähden herkät ravinteet pysyvät vahingoittumattomina.

Hienointa kaakaossa on kuitenkin se, että siitä voi tehdä suklaata. Tästä kaakaosta kun teet suklaata, se ei ole pelkästään voimakasta ja herkullista suklaata, vaan myös terveellisin herkutteluruoka mitä voit koskaan suuhusi pistää!  

Kun kaakao on Sunfood-laatua, mitä se tarkoittaa? Sunfood Nutrition on pioneeri Superfood-alalla. Sunfood kävi aikanaan kartoittamassa parhaat kaakaonviljelyalueet Ecuadorissa jo kauan ennen kuin markkinat tiesivät mitään raa'asta kaakaosta. Näihin alueisiin Sunfoodilla on yksinoikeus.

Kaikki tuotteiden myyntituotto tukee alkuperäisiä viljelijöitä näillä alueilla. Puhdistamo ei osta ns. vapailta markkinoilta kaakaota - se on heidän omailta tiloiltaan. Omille viljelijöilleen Puhdistamo maksaa vähintään 25% parempaa palkkaa kuin alueella yleensä on tapana. Tämän lisäksi alueen viljelijöiden perheet saavat koulutusta, ja heitä autetaan tuottamaan enemmän kaakaota (eli saamaan enemmän tuloja perheelle).

Jumalten ruuaksikin kutsuttu raakakaakao on ravinteikas ruoka-aines, joka saa luovuuden kukkimaan ja hymyn huulille. Puhdistamon kaakao on aina alkalisoimatonta.

Raakakaakaon nauttimisen on todettu lisäävän hyvänolon tunnetta ja edistävän rentoutumista. Tämän lisäksi ravinteikas ja korkealle arvostettu raakakaakao avittaa myös laihdutusta rasva-aineenvaihduntaa lisäämällä.

Tämän mainion tuotteen mikrobiologiset arvot on tutkittu elintarvikelaboratoriossa. Tämä kaakaotuote on erittäin hygieenisesti fermentoitu ja kuivattu kontrolloiduissa ja puhtaissa puuastioissa ja sadekaudella on se täysin koneellisesti kuivattu. Kuivalla kaudella ja kesällä kuivaus tapahtuu eristetyissä, harsoilla peitetyissä kasvihuoneissa hyönteiskontaminaatioiden minimoimiseksi.

Tuote toimii mahtavasti myös kylmissä juomissa tai sellaisenaan.

 

Lisätiedot

 • EAN: 6430039220102,6430039220454,6430039221031
 • Ainesosat: Ainesosat: raakakaakaojauhe

  Puhdistamo Kaakaojauhe ravintosisältö / 100g:
  Energiaa - 500 kcal
  Proteiinia - 20 g
  Hiilihydraatteja - 40 g
  Rasvaa - 30 g


  ingredienser:
  Råkakaopulver.
 • Alkuperämaa: Ecuador
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, rawfood, superfood, vegaaninen