Raakakaakaojauhe, 750 g

Raakakaakaojauhe, 750 g
19,99 €
( 26,65 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Laadukas luomujauhe riittoisassa säästöpakkauksessa.

"Foodinin raakakaakaojauhetta löytyy aina kaapistani. Jauhetta käytän useimmiten tuorepuuroihin, raakasuklaaseen, taateliherkkuihin tai smoothien joukkoon.  Enää ei tee edes mieli ”tavallista” maitosuklaata, kun tilalle on löytynyt ravintorikkaampi vaihtoehto.  Makeannälkään on löytynyt raakakaakojauheen avulla muita vaihtoehtoja herkkuhetkiin, jotka ovat kaiken lisäksi myös terveellisiä."

- Camilla Leisma, Ruohonjuuri-brändilähettiläs ja Ruohonjuuren asiakas

Yksityiskohdat

Foodinin raakakaakaojauhe on korkealaatuista kylmäprosessoitua Criollo-lajikkeen kaakaota, joka sisältää yli 1200 aktiivista ainesosaa: runsaasti luonnollisia entsyymejä, antioksidantteja sekä mineraaleja. Kaakaopavut sisältävät mm. kalsiumia, sinkkiä, rautaa, kuparia, magnesiumia ja kaliumia. Kaakaon sisältämä teobromiini omaa samoja vaikutuksia kuin kofeiini ja serotoniini: se virkistää, antaa energiaa ja nostaa mielialaa luonnollisella tavalla. Kaakaomme ei sisällä makeutus-, säilöntä-, tai väriaineita, eikä mitään muutakaan kemikaalia. Foodinin kaakao on aina alkalisoimatonta.
Kylmäprosessoidulla kaakaojauheella on samoja ominaisuuksia kuin kaakaomassallakin. Käytä kaakaojauhetta smoothieissa tai muihin juomiin, raakasuklaan valmistukseen, leivonnassa sekä ruoanlaitossa.

Lisätiedot

 • EAN: 6430051820830
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Kaakaojauhe*
  * = luomulaatua

  Ravintosisältö/ 100 g:
  Energiaa: 400 kcal
  Proteiinia: 24 g
  Rasvaa: 11.5 g
  Hiilihydraatteja: 52 g
  Kuituja: 5.1 g
 • Alkuperämaa: Peru
 • Tuotetyyppi: Raakakaakao
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, superfood, vegaaninen