Raakakaakao-cashewsekoitus, 100 g

Raakakaakao-cashewsekoitus, 100 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Hervottoman herkullinen naposteltava!

“Raakakaakao-cashewsekoitus on täynnä energiaa ja taivaallisia makuja. Itse käytän naposteluun tai välipalana. Raakakaakao tässä tuotteessa on makea ja pehmeä. Se sopii hyvin yhteen pähkinän kanssa.”

- Padma

Yksityiskohdat

Kookosnektarilla makeutetut raakakaakao-cashewpähkinäsekoitus on näppärä ja maukas naposteltava - ja erinomainen vaihtoehto makean nälkään. Makeutettua raakakaakaorouhetta ja herkullisia cashewpähkinöitä sisältävä makusteltava tuo herkutteluun aivan uuden ulottuvuuden. Voiko näin herkullinen olla niin terveellistä? Kyllä voi! Suosittelemme näitä rouskuvia raksuja esimerkiksi tietokonetyöläisten naposteltaviksi. Kokeile ja ihastu!

"Jumalten ruuaksikin" kutsuttu raakakaakao on ravinteikas ruoka-aines, joka saa luovuuden kukkimaan ja hymyn huulille. 
Raakakaakaon nauttimisen on todettu lisäävän hyvänolon tunnetta ja edistävän rentoutumista. 
Tämän lisäksi ravinteikas ja korkealle arvostettu raakakaakao avittaa myös laihdutusta rasva-aineenvaihduntaa lisäämällä ja se laittaa veren virtaamaan.
Kaakaon eri ainesosat myös suojaavat soluja ja auttaa taistelussa vapaita radikaaleja vastaan, samalla vähentäen oksadatiivista stressiä.

Cashew-pähkinät ovat täynnä sinkkiä, magnesiumia ja foolihappoa. Cashew-pähkinöissä on myös korkeat pitoisuudet tyydyttymättömiä rasvahappoja sekä proteiinia. 

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. 

Tiedäthän myös sen, että kaakaokaan ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. 
Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. 
Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. 
Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme. 

Lisätiedot

  • EAN: 8997032221577
  • Ainesosat: Ainesosat: raakakaakaonibsit*, raaka cashewpähkinä*, kookosnektari* ja balilainen merisuola. *= Luomulaatuinen.
  • Alkuperämaa: Indonesia
  • Tuotetyyppi: Cashew, Naposteltavat, Raakakaakao
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, superfood, vegaaninen