R-lipoliinihappo

R-lipoliinihappo
36,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton
Onko puhti poissa ja olo kuin olmilla?

Yksityiskohdat

Tässäpä hyvinvointisi tueksi Biomedin biologisesti aktiivinen antioksidantti, R-Lipoiinihappo, joka on tehokkain alfalipoiinihapon muoto.

Tavallinen alfalipoiinihappo vs. R-lipoiinihappo - näissä on vissi ero:
- Suomessa myytävien ravintolisien alfalipoiinihappo on 50/50-sekoitus kahta eri stereoisomeeriä: R- ja S-alfalipoiinihappoa.
- Näistä muodoista luonnollinen muoto R-alfalipoiinihappo (“R-ALA”) imeytyy paremmin kuin S-muoto.

Biomedin R-lipoiinihappo on siis laatutietoisen ja tehokkuutta arvostavan valinta, joka on noussut suureen suosioon energisyyttä ja keskittymistä arvostavien keskuudessa.

Säilytäthän tuotteen kuivassa ja huoneenlämmössä, kiitos. Ravintolisä aikuille, 60 kapselia/pakkaus.

Annostus: 1-2 kapselia päivässä.

Valmistettu Suomessa, kapseloitu matalissa lämpötiloissa aktiivisuuden säilyttämiseksi.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan, että suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6417152000194
  • Ainesosat: Ainesosat/ kapseli:
    Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), R-alfalipoiinihappo, kapseli (gelatiini), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi ja rasvahappojen magnesiumsuolat).Annostus: 1 kapseli 1-2 kertaa päivässä tyhjään vatsaan tai asiantuntijan ohjeen mukaan. 1 kapseli sisältää 150 mg R-lipoiinihappoa, 117 mg mikrokiteistä selluloosaa, 8 mg rasvahappojen magnesiumsuoloja, 5 mg piidioksidia.
    Kapseli 74 mg (gelatiinia).
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Alfalipoiini
  • Ominaisuudet: gluteeniton