Quinoa-näkkileipä, 125 g

Quinoa-näkkileipä, 125 g
4,85 €
( 38,80 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Gluteeniton luomuleipä


"Quinoa-näkkileipä on aivan paras välipala, ihanan rapea ja maistuva jo itsessään - täydellinen maapähkinävoita, hunajaa ja banaania lastinaan. Luomuna kaikki, totta kai!"

- Milka

Yksityiskohdat

Reilun kaupan rapsakka ja mehevä gluteeniton quinoa- eli kvinoa-luomunäkkäri.  Tästä rapeasta herkkunäkkäristä saat helposti gluteenittoman välipalan. Levitä päälle haluamasi levite tai juustopala, kasviksia ym.  

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 3380380023521,3380380062025
  • Ainesosat: Ainesosat: Tumma riisijauho*, quinoa-jauho (eli kvinoa-jauho)* (40%), täysruokosokeri* (<2%), suola. *=luomulaatua.
  • Alkuperämaa: Ranska
  • Tuotetyyppi: Näkkileivät
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen