Quinoa-jauho (kvinoa-jauho), 400 g

Quinoa-jauho (kvinoa-jauho), 400 g
8,60 €
( 21,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Luomuravintoa leivontaan

Yksityiskohdat

Ravinteikasta ja proteiinipitoista jauhoa luomu-quinoasta. Gluteenitonta.

Quinoa eli kvinoa on noin 5000 vuotta vanha viljelykasvi Andien alueelta Etelä-Amerikasta. Quinoa on viljan tapaan käytettävä, hyvin ravinteikas kasvi, jonka siemenet ovat verratonta ravintoa. Quinoan siemenet ovat helposti sulavia ja vatsaystävällistä ruokaa. Quinoan maku on pähkinäinen ja mieto, joten se sopii myös lasten makuun. Luonnostaan gluteenitonta ja laktoositonta. Quinoa sisältää runsaasti ravintokuitua sekä paljon proteiinia.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 5032722308350,5032722314290
 • Ainesosat: Ainesosat: 100% luomu-quinoa.

  Ravintosisältö/100g:
  Energiaa 387 kcal
  Proteiineja 11,7 g
  Hiilihydraatteja 72,2 g
  Rasvaa 5,7 g
  Ravintokuitua 8,9 g
  Natriumia 16 mg
 • Alkuperämaa: Bolivia
 • Tuotetyyppi: Quinoa
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen