Pyykinpesuneste, Zero, 1000 ml

Pyykinpesuneste, Zero, 1000 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

biohajoava hajusteeton
Pyykkipäivän pelastaja!

Yksityiskohdat

Huippusuosittu Ecover Zero on tehokasta, tiivistettyä, hajusteetonta pyykinpesunestettä. Pullollisella mainiota Ecover Zeroa peset jopa 22 koneellista pyykkiä putipuhtaaksi luontoa likaamatta. Ecover Zero sopii käytettäväksi 30-60 asteisessa pesuvedessä. Ei villan tai silkin pesuun. Ecover Zero on tiivistettyä, hajusteetonta pyykinpesuainetta. Purkillisella Ecover Zeroa peset jopa 22 koneellista pyykkiä.

Ecover Zero sopii käytettäväksi 30-60 asteisessa pesuvedessä. Ei sovellu villan tai silkin pesuun.

Ecover on belgialainen ekologisiin pesuaineisiin erikoistunut yritys. Luontoystävällisyyden lisäksi Ecover-pesuaineet ovat myös erittäin käyttäjäystävällisiä ja tehokkaita. Ecoverilta löydät kaiken tarvittavan kodin pintojen, astioiden ja pyykin puhdistukseen, sekä hieman muutakin.

Ecoverin tehdas Belgiassa on rakennettu ekologisista materiaaleista ja pitää sisällään muun muassa tehokkaan kierrätysjärjestelmän, jotta tuotteiden valmistuskin kuormittaisi ympäristöä mahdollisimman vähän.

Tämäkin Ecover-sarjan pesuaine on täysin fosfaatiton ja zeoliititön - parempi sinulle, parempi ympäristölle.

Lisätiedot

  • EAN: 5412533400472
  • Ainesosat: Vesi > 30 %, ionittomat pinta-aktiiviset aineet 15-30 %, saippua 5-15 %, alkoholi, glyseriini < 5 %, anioniset pinta-aktiiviset aineet, sitraatti, subtilisin.
  • Alkuperämaa: Belgia
  • Tuotetyyppi: Pyykinpesu
  • Ominaisuudet: biohajoava, hajusteeton