Pyykinpesuneste, pear, 1050 ml

Pyykinpesuneste, pear, 1050 ml
16,99 €
( 16,18 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

biohajoava hiilineutraali vegaaninen
Fiksu valinta koko perheen pyykille.

Yksityiskohdat

Päärynän tuoksuinen, hyvin hellävarainen pyykinpesuneste on suunniteltu aivan erityisesti perheen pienimpien ja herkkäihoisten pyykkien pesemiseen. Tämän hyvin hellävaraisen pyykinpesuaineen ainesosat eivät taatusti ärsytä herkintäkään hipiää - oivallinen valinta koko perheen pyykin putsaukseen.

Attitude on maailman ensimmäinen sertifioidusti ympäristöystävällinen ja hiilidioksidineutraali kodinpuhdistussarja, johon kuuluvat kodinpuhdistustuotteiden lisäksi myös pyykinpesu- ja huuhteluaineet sekä biohajoavat vaipat.

SERTIFIOIDUSTI LUONNOLLINEN Kaikki Attitude -tuotteet ovat saavuttaneet Ecologo sertifioinnin, joka on Pohjois-Amerikan arvostetuin ympäristösertifikaatti.

HIILIDIOKSIDINEUTRAALI Kaikki Attitude -tuotteet myötävaikuttavat omalla osallaan taistelussa ilmaston lämpenemistä vastaan. Tuotteiden valmistaja vähentää aktiivisesti hiilidioksidipäästöjään ja jäljelle jäävät päästöt hyvitetään istuttamalla lisää puita.

PS: Attitude-tuotteet ovat myös eläinkokeeton ja vegaaninen valinta - testaa ja totea teho! .

Lisätiedot

  • EAN: 626232320381
  • Ainesosat: INCI:
    Water, vegetable anionic surfactants (sodium coco sulfate), vegetable non-ionic surfactants (lauryl glucoside), sodium citrate, sodium gluconate, gamma-undecalactone (sweet fruit), ethyl acetate (pear).
  • Alkuperämaa: Kanada
  • Tuotetyyppi: Pyykinpesu
  • Ominaisuudet: biohajoava, hiilineutraali, vegaaninen