Pyykinpesuaine, tuoksuton, 1000 ml

Pyykinpesuaine, tuoksuton, 1000 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

biohajoava hajusteeton
Pyykit puhtaiksi, ympäristöä likaamatta!

Yksityiskohdat

Tuoksuton Lilly’s pyykinpesuneste on valmistettu korkealaatuisista kasvipohjaisista raaka-aineista, jotka ovat hellävaraisia sekä sinulle että ympäristölle. Ei sisällä väriaineita, keinotekoisia hajusteita, entsyymejä, kirkasteita tai kloriittia. Pehmentää pyykin luonnollisesti ja helpottaa silitystä.

Käyttö: Kaada ainetta seuraten pullon etiketin reunassa olevaa mittaa suoraan pesukoneen pesuainelokeroon. Noudata tekstiiliesi mukana olevia pesuohjeita tarkasti. Sopii myös käsinpesuun, esikäsittelyyn sekä villan ja silkin pesuun. Vaikeisiin tahroihin voit hieroa nestettä suoraan tahraan ennen pesua ja pestä sen jälkeen normaalisti. Korkeammat lämpöasteet tehoavat paremmin valkoisten ja todella likaisen pyykin pesuun. Kun haluat lisää pehmeyttä, käytä lisäksi Lilly’s Eco Clean Luonnollista Huuhteluainetta.

Turvaohjeet: Jos tuotetta joutuu silmiin, suuhun tai iholle, huuhtele runsaalla vedellä. Pidä siivoustuotteet lasten ulottumattomissa.

Lilly´s Eco Clean on biohajoava, turvallinen ja tehokas pesu- ja puhdistusainesarja kodin tehokkaaseen ja luonnonmukaiseen puhdistukseen.

- Puhdistaa kotisi liasta ja bakteereista - sekä vahvoista kemikaaleista
- Erinomainen siivoustehokkuus ja helppokäyttöisyys
- Vähentää sisätilojen saasteita
-Puhdas ja vahvoista kemikaaleista vapaa koti on osa terveellistä elämäntapaa
- Pintakäsittely tuotteet tieteellisesti testattu, 99.9% antibakteerinen
-Laadukkaat biohajoavat raaka-aineet
- Ei keinotekoisia tuoksuainetta, ainoastaan luonnolliset eteeriset öljyt.

Varoitus: Tuote sisältää methylisothiazolinonea(MIT), jota emme suosittele käytettäväksi erittäin herkkäihoisille sen allergisoivan vaikutuksen takia. 
Lilly'sin tavoitteena on ollut valita pienin paha, käyttötarkoitukseen turvallinen tuote. Mitään Lilly’s tuotteita, kuten mitään muitakaan pesuaineita, ei pitäisi käyttää suoraan iholla. Tuotteissa on tehoa jotta ne myös oikeasti toimivat siivouksessa.

Lisätiedot

  • EAN: 5060178270402
  • Ainesosat: Ainesosat: 5-15 % anionisia tensidejä, 5-15 % ionittomia tensidejä, aloe barbandensis, propyleeniglykoli, säilöntäaine: benzisothiazolinone ja methylisothiazolinone
  • Alkuperämaa: Irlanti
  • Tuotetyyppi: Pyykinpesu
  • Ominaisuudet: biohajoava, hajusteeton