Puudildo, pähkinäpuu (pähkinäpuudildo), 300 g

Puudildo, pähkinäpuu (pähkinäpuudildo), 300 g
239,00 €
( 796,67 € / kg )

Saatavuus: Saatavilla vain verkkokaupassamme

Dildojen aatelia - iske kiinni ja ihastu itsekin!

Yksityiskohdat

Pähkinäpuinen TeaTiamo -sarjan dildo tuo piristystä itsellisiinkin seksihetkiin. Tämä dildo kestää sekä katsetta että käyttöä!

Luonnonmateriaaleista valmistetut TeaTiamo-dildot ovat turvallisia ja terveellisia vaihtoehtoja synteettisille versioille. Useat markkinoilla olevat dildot ja vibraattorit sisältävät paljon materiaaleja, jotka ovat myrkyllisiä ja aiheuttavat allergisia reaktioita.

Hyvin pidettynä TeaTiamo -laatudildo on elinikäinen kumppani. Jokainen TeaTiamo-dildo on täysin yksilöllinen, koska jokainen puu ja puunsyy on yksilöllinen. Ei ole olemassa kahta samanlaista dildoa.

TeaTiamo -dildot voidaan jättää esille myös esteettisyytensä vuoksi. Muoto on aerodynaaminen ja samassa dildossa on kaksi eri paksuutta. Kunkin oman mieltymyksen mukaan molemmat päät ovat käytettävissä.

Pinnoite on testattu ja tutkittu sellaiseksi, että se kestää aikaa ja kulutusta. Pinnoite tekee puun pinnalle kauniin lasimaisen kerroksen ja näin tuotetta voi käyttää kaikkien vartaloöljyjen ja liukuvoiteiden kanssa. Puu on materiaalina kova, mutta eri puulajit resonoivat energiaa mm. koivu symboloi uutta alkua, akaasia symboloi rohkeutta ja puhtautta sekä pähkinäpuu hedelmällisyyttä.

Suosittelemme uniikkeja TeaTiamo-tuotteita ihmisille, jotka arvostavat suomalaista muotoilua, kestävyyttä, luonnollisuutta ja korkeaa laatua. Eikä olekaan ihme, että TeaTiamo-dildoja ostetaan runsain määrin esimerkiksi lahjoiksi tupareihin, häihin- ja myös toki huumorilahjoiksi.

Mutta aivan ehdottomasti korkealaatuiset dildot ovat iso ilo myös itselle!

NÄIN TILAAT TEATIAMO-TUOTTEITA RUOHONJUUREN VERKKOKAUPASTA:

  • Tilauksesi toimitetaan sinulle suoraan TeaTiamolta erillisellä toimituksella.
  • Tilatessasi samalla Ruohonjuuren verkkokaupan tuotteita, tilauksesi toimitetaan kahtena erillisenä lähetyksenä
  • TeaTiamo -tuotteet ovat tilattavissa ainoastaan verkkokaupastamme. Toistaiseksi tuotteet eivät ole myynnissä kivijalkamyymälöissämme.
  • Jos sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä TeaTiamon asiakaspalveluun: teatiamofin@gmail.com. Samoin, jos haluat palauttaa tai reklamoida tilaamastasi TeaTiamo - tuotteesta, otathan yhteyttä heidän asiakaspalveluun.
  • Huom. Jos haluat tilauksesi noudolla Kampin myymälästämme, TeaTiamo toimittaa tuotteet myymälään. Tällöin noudon käsittely-/toimitusaika on hiukan tavallista pidempi. Laitamme sinulle viestiä/sähköpostia, kun tilauksesi on noudettavissa.

Lisätiedot

  • EAN: 789454
  • Alkuperämaa: Puola