Puolustaja-väinönputkihunaja, 100 ml

Puolustaja-väinönputkihunaja, 100 ml

Normaali hinta: 10,50 €

Special Price 7,99 €

( 79,90 € / l )

Saatavuus:Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon maakunta
Täsmäase flunssan ennaltaehkäisyyn ja vastustuskyvyn vahvistamiseen.

Yksityiskohdat

Entä jos punkanpohjapäivät eivät koskisikaan sinua ja perhettäsi? Jospa saisitkin lentsun loitonnetuksi varsin vaivattomin keinoin?

Puolustaja -väinönputkihunaja on todellinen jokapäiväiseen käyttöön sopiva täsmäase ankeiden aikojen ennaltaehkäisyyn ja vastustuskyvyn vahvistamiseen.

Terveenä jaksat ottaa vastaan arjen tuulet ja tyrskyt, eikä lomakaan mene pedin pohjalla.

Väinönputki on Lapin oma, vahvasti antibakteerinen voimayrtti, joka vahvistaa vastustuskykyä. Hunaja on luonnon oma, vatsaystävällinen tehobuusteri. Yhdessä tämä tehokaksikko on todellinen täsmäase paremman voinnin puolesta.

Annostus:
Tarpeen mukaan. Ei sovi alle 1-vuotiaille.

Käyttö:
Nauti sellaisenaan lusikalla suoraan purkista tai lisää esim. teehen, jogurttiin, puuroon tai smoothieen.

Alkuperä:
Väinönputki on peräisin pienviljelijöiltä Rovaniemeltä, Kemijärveltä ja Torniosta.

Tämän tuotteen sisältämä väinönputki (Angelica archangelica) on Suomen Lapin perinteinen yrtti, joka tukee hengitysteiden terveyttä, ryhdistää ruuansulatusta, suojelee maksaa ja auttaa kehoa taistelemaan taidunaiheuttajia vastaan.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.Tiedäthän myös sen, että tämäkään hunaja ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6430055010152
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Kotimainen raakahunaja, väinönputki
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Muut ravintolisät